3. nesil APU işlemciler ne zaman çıkacak bir bilgisi olan varmı ?

Anakartın fiyatı gerçekten iyi duruyor. Ama şu anakart üzerinde fan olması olayı beni biraz uzaklaştırıyor bu x570 serisi ankartlardan :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi 6 destekliyor galiba

Wifi 6 destekliyor galiba

Evet bu yüzden i9 9900K satıp bu nesil sisteme yatırım yapmakta bu kadar ısrarcıyım. Değer kaybetmeden sat sat sat.
  • "Gaming networking: 2.5Gbps LAN and Intel Gigabit Ethernet with ASUS LANGuard, WiFi 6 (802.11ax) with MU-MIMO, and gateway teaming via GameFirst V"

Acaba inceleme videosu ne zaman gelir
Ben sabah baktığımda Newegg'de yoktu R5 3600. İyi ki kardeş söyledi de gördüm

Newegg ile Türkiye fiyatı arasında ne kadar fark oluyor bilgisi olan var mı örnek aşağıda ki ürün mesela. 3950X eylülde çıkıyor bu anakartın TR fiyatı çok pahalı olursan mecburen 3900X falan almam gerekecek o da çok mantılı olmaz i9 9900K satıp. Eylül'e kadar para biriktirme serüveni başlasın.

"Here we go again"

Umarım bizler burada bunu konuşurken Technopat'a inceleme ürününü yollamışlardır da videosunu çekiyorlardır.

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Ryzen 5 2600 alırsam Aorus GTX 1660 Tİ alabilicem(istediğim GPU). Ama R5 3600 İ7 8700K ile kafa kafaya gidiyor neredeyse. İncelemeler tam çıkmadan onun doğru olup olmadığı da bir muamma. R5 3600 alırsam ise şimdi de Aorus model değil, Windforce 2X alabilicem(Soğutma performası o kadar da iyi değil). Kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…