Gidip Far Cry ve Wolfenstein gibi Intel optimizasyonu çok iyi olan oyunlara değil ortalama oyunlara bakın. BF5, PUBG, GTA5'e bakabilirsiniz. 3600'ün önde olduğunu göreceksiniz.

Newegg üzerinden dolar ile alışveriş yapabiliyor muyuz? Sitesine girdiğimde direk Tl olarak alışveri yapmamı istiyor. Dolar kurunu kaçtan çevirdiğine bakmam gerek.

Ryzen 5 3600 minimum 1300, maksimum 1500 liradan satışa sunulacak gibime geliyor. Bu yüzden 2 hafta önce QP bilişimden 1020₺'ye r5 2600 aldım. Önceki işlemcim i3 7100'den sonra ilaç gibi geldi.2-3 yıl işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala izlemeyenler için linkleri şöyle bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alternatif-1(R5 3600)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alternatif-2

VE EN ÇOK HOŞUMA GİDEN VİDEO DA BU OLDU.

Güzel bilgilendirme,sağolun.

İkinci videodaki uzun saçlı adam araba radyatörünü 9980xe'ye takıp, OC yapan manyak değil miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…