AMD 3020e with Radeon Graphics VRAM arttırma

Unsullied

Centipat
RAM
4Gb Drr4 3200Mhz
Ekran kartı
AMD Radeon(TM) Graphics
İşlemci
AMD 3020e With Radeon(TM) Graphics
AMD ekran kartım işlemci ile bütünleşik.

1685551096470.png

Paylaşılan GPU belleğini düşürerek nasıl sistemime adayabilirim? Sistemimde 4 GB DDR4 3200MHz RAM takılı. Onu yükseltmem mi gerekiyor?

AMD ekran kartım işlemci ile bütünleşik.

Eki Görüntüle 1801371

Paylaşılan GPU belleğini düşürerek nasıl sistemime adayabilirim? Sistemimde 4 GB DDR4 3200MHz RAM takılı. Onu yükseltmem mi gerekiyor?

Hocam düşürmeniz pek iyi olmaz bana kalırsa. İlla düşürmek isterseniz BIOS üzerinden ayarı yapılabiliyor diye biliyorum. Eğer RAM tarafında bir sıkıntı yaşıyorsanız hafifletilmiş Windows isolarına veya çok daha hafif olan Linux dağıtımlarına yönelin.

Hocam düşürmeniz pek iyi olmaz bana kalırsa. İlla düşürmek isterseniz BIOS üzerinden ayarı yapılabiliyor diye biliyorum. Eğer RAM tarafında bir sıkıntı yaşıyorsanız hafifletilmiş Windows isolarına veya çok daha hafif olan Linux dağıtımlarına yönelin.
Bios da öyle bir seçenek bulamadım. Ram yükselteceğim ama hangi programı kullansam 2 slot gözüküyor. anakartı açıp baktığımda ise 1 slot var sadece. ayrıca aıda64 programını indirdim maksimum taşıyabileceği rami öğrenmek için bulamadım. Nereye bakıcağım tam olarak siz biliyor musunuz?

BIOS da öyle bir seçenek bulamadım. RAM yükselteceğim ama hangi programı kullansam 2 slot gözüküyor. Anakartı açıp baktığımda ise 1 slot var sadece. Ayrıca AIDA64 programını indirdim maksimum taşıyabileceği RAM'i öğrenmek için bulamadım. Nereye bakacağım tam olarak siz biliyor musunuz?

Anakarta gömülü o zaman o 4 GB RAM. Bende yakın zamanda RAM arttırdım tek slot olmasına rağmen 2 slot gözüküyor. İşlemcinin maksimum RAM desteğide 32 GB galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı