AMD 3XX Satışta

R9 280 o kadar da GTX 960'tan iyi değil ise, R9 285 nasıl oluyor? R9 285'in en büyük espirisi, tükettiği düşük güç. Performans olarak çok hafif düşüşe bile geçti, güç tasarrufu için. R9 280'e kıyasla tabii ki.

@Gyunbie 'ye ek olarak, ayrıca kendinden 10 yaş büyük birine de bak kardeşim diye hitap etme.
Hangi benchmarkmış o? 390X ile 970 arasında bir fark yok nerdeyse, 380'le nasıl aynı oluyormuş Gtx970? Yalan yanlış bilgilerle milleti kandırıyorsun.

Çok boş tartışmalar dönüyor, 3xx serileri çok yeni. Doğru düzgün sürücüleri bile gelmemiştir ve oyunlara optimizasyon bile edilmemiştir. 1 ay bekleyin, sonra tartışırsınız.

Çok boş tartışmalar dönüyor, 3xx serileri çok yeni. Doğru düzgün sürücüleri bile gelmemiştir ve oyunlara optimizasyon bile edilmemiştir. 1 ay bekleyin, sonra tartışırsınız.
Tartışılacak bir şey yok her şey ortada. Evet baya aynıymış cidden hele Battlefield 4'de 1-2 FPS fark var.

R9 380 daha R9 280X ile zor kapışıyor ne 970'i ya R9 280X ve 380 GTX 960 'ın rakibi, dengi olamaz. GTX 960 'ın rakibi 280 veya 285. 280X ve 380 çok daha üstün kartlar.

Şimdi bak güzel çocuğum,
Çocuğum diye hitap ediyorum çünkü 25 yaşındaki bir üyenin mesajına 15 yaşında üye olarak "Şimdi bak kardeşim" diye başlıyorsun madem saygı yok böyle devam edelim o zaman.

Bu işlerden anlamadığın o kadar ortadaki hayatımda böyle saçma hesaplama görmedim ben "Sonra burası Türkiye + 100 Tl" bu nasıl bir cümle, terimdir ?
Niye yani dışarıda satılan malzeme buraya geldiği zaman burası Türkiye olduğu için +100 Tl mi ekleniyor ?
Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Eklenmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…