AMD 4650G vs. i5 10400

W3lys4

Hectopat
Yer
USA , Illinois
Öncelikle Intel ile AMD arasında çok kaldım. AMD'nin anakartlarında b serisi olup yine de MHz hızlarını çok yüksek gösteriyor, anakartlar Intel de MHz hızını yüksek görmek için illaki bir Z serisi anakart lazım ve ekran kartı stokları gelene kadar ekran kartı düşünmüyorum. O yüzden AMD düşündüm, AMD'nin APU sistemleri çok iyi.
Sizce alınır mı?

Evet hocam. AMD dahili grafik birimi olarak açık ara iyi. 4650G 6/12 bir işlemci. Alınabilir. OC ve RAM hızıyla 10400'ü yakalar. Çok zayıf değil.

4650G geçenlerde 1726 TL'den satılmıştı bu civarda fiyat bulunursa alınabilir ancak 2000 TL civarındaki fiyatlara değeceğini düşünmüyorum 10400 + idare eder bir ekran kartı alınabilir. 10400 ile aralarında 250-300 TL bir fark olursa alınması mantıklı bana göre.

Evet hocam. AMD dahili grafik birimi olarak açık ara iyi. 4650G 6/12 bir işlemci. Alınabilir. OC ve RAM hızıyla 10400'ü yakalar. Çok zayıf değil.

Aslında Intel çok istiyorum performans açısından ama anakart MHz destekleri çok az B ve H serisinde.
Z serisi iyi bir anakart isteyince de fiyat bayağı uçuyor o yüzden Ryzen düşündüm.
Hem de alacağım monitör AMD Sync destekliyor. Hem grafik kartı daha iyi. Galiba AMD alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı