AMD 5. nesil giriş seviyesi işlemciler neden gelmedi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Ryzen 9 5900X, Ryzen 7 5800X, Ryzen 5 5600X gibi işlemciler çıkalı bayağı bir oluyor ama henüz Ryzen 3 ve Ryzen 5'in giriş seviyesi işlemcilerinden bir haber yok. Sanki hiç çıkmayacakmış gibi. Neredeyse DDR5 işlemciler gelecek.
Ryzen 5 5600X bütçemi aşıyor. Uzun bir süredir Ryzen 5 5500X işlemcisini bekliyorum. Çıkacak mı veya ne zaman çıkacak? Net bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim, iyi Sosyaller.

O zaman bize 5600X yolu göründü. :)
AMD'nin şu ana kadar çıkardığı X500 serilerine bakacak olursak pek de iyi değillerdi. Gidip 3500X'te yaptıkları gibi 3600'ün 6T eksik halini 5500X olur da çıkarsa yine aynı devam ettirirlerse gibi ihtimalleri göz önünde bulundurursak 5600X alıp geçmek mantıklı. Zaten oldukça güçlü bir işlemci.

AMD'nin şu ana kadar çıkardığı X500 serilerine bakacak olursak pek de iyi değillerdi. Gidip 3500X'te yaptıkları gibi 3600'ün 6T eksik halini 5500X olur da çıkarsa yine aynı devam ettirirlerse gibi ihtimalleri göz önünde bulundurursak 5600X alıp geçmek mantıklı. Zaten oldukça güçlü bir işlemci.

Zaten gücüne bir söz söylememiş. Sadece Bütçesini aştığını söylemiş. Benim de tavsiyem 3600X almanız yönünde. Kendisini test etme fırsatım oldu ve oldukça memnun kaldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı