Yeterli. Bir problem yaşamazsın.
Dostum şunu söyleyeyim gücenmek yok kullandığın PSU CSGO da kurduğun C4 ile aynı.Psu buPOWERBOOST FURY 550W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST FURY 550W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öyle bir şey yok. Tamamiyle yalan söylemiş. Ekran kartının kullanımının az olması oyundan oyuna değişir.Emin misini hocam benim arkadaşımın RTX 2060 R5 2600X ikilisini 550watt besleyemiyor. Ağır işlerde ekran kartı %50 güçte kalıyor güç çekemediği için.
Öyle bir şey yok. Tamamiyle yalan söylemiş. Ekran kartının kullanımının az olması oyundan oyuna değişir.
Tamam bunun PSU ile alakası yok. RTX 2060 160W TDP'ye sahip 200W nasıl çekiyor?Yok hocam kendi gözümle gördüm kart 200watt güç çekiyor %55 kullanım civarında geziyor ve düşük FPS veriyor.
Şuan elimde bütçe yok, hepsini ekran kartına vericem. Yoksa böyle bir şeyin riskine girmek istemem 2-3 ay götürmesi benim için yeterlidir. O sürede sıkıntı çıkarmaz değil mi?Dostum şunu söyleyeyim gücenmek yok kullandığın PSU CSGO da kurduğun C4 ile aynı.
5600x ve 3060 sistemine kesinlikle yakışmayacaktır düşünsene PSU yüzünden elindekilerden oluyorsun?
Ayrıca şunu da söyleyeyim sistemin çalışır kullanırsın bir sıkıntı çıkarmaz ama ileriye dönük ve garantici bir insan olmanı tavsiye ederim.
Bence biraz kullan ve eline geçince onu satıp farklı marka ve modellere yönelebilirsin.
Bazı PSU'lar vardır 550W 80+ yazar ancak tamamını verebiliyor mu önemli olan o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.