O zaman değiştirmeniz mantıklı olmaz.
Laptop lazim bana. Ben de artik 4 core 8 thread yada 6 core 12 thread islemci yapisina sahip ve Vega 8 kadar guclu bir Gpu'su olan kucuk, hafif, guclu ve ucuz bir laptop ariyorum. Okul icin.O zaman değiştirmeniz mantıklı olmaz.
Laptop lazim bana. Ben de artik 4 Core 8 thread ya da 6 Core 12 thread işlemci yapisina sahip ve Vega 8 kadar guclu bir GPU'su olan kucuk, hafif, guclu ve ucuz bir laptop ariyorum. Okul için.
Sanirsam piyasada AMD islemcilere sahip Lenovo bilgisayarlar var boyle.
Laptop lazim bana. Ben de artik 4 Core 8 thread ya da 6 Core 12 thread işlemci yapisina sahip ve Vega 8 kadar guclu bir GPU'su olan kucuk, hafif, guclu ve ucuz bir laptop ariyorum. Okul için.
Sanirsam piyasada AMD islemcilere sahip Lenovo bilgisayarlar var boyle.
Bütçe?
Su anlik 4000 TL'ye yakin.Evet sadece AMD tarafında var, Intel tarafının kartları çok berbatlar ve çoğu 2/4, 4/4 oluyor.
Bütçenizi belirtin bence, ona göre tavsiyelerde bulunabiliriz.
Tesekkur ettim okuyorum hemen.Lenovo Ideapad 5 5700U 82LM006ETX kısa inceleme
Bu bilgisayarı mayıs sonu gibi satın aldım içerisinde gayet güçlü bir APU'ya sahip bir CPU Ryzen 5700U var ve gayet güçlü bir işlemci 7nm teknolojisiyle üretilmiş ve gayet tatmin edici bir performansa sahip. Geek bench performansını bulursam fotoğrafını ekleyeceğim. APU ekran kartına gelecek...www.technopat.net
Hocam naçizane küçük bir inceleme yazısı yazdım fakat ilk defa böyle bir deneyim yaşadığım için bayağı kötü olduğunu düşünüyorum linki yukarıda bıraktım incelemek istersiniz diye.
Su anlik 4000 TL'ye yakin.
Daha arastiriyorum ve ustune katacagim. Ben Ryzen 3 5300U ve üstü bakmayi planliyorum.4000TL'ye güzel laptop bulmanız cidden zor.
Vega 3'lü olanlar var ama onlarda tatmin etmez sizi bence, belki indirim kovalanabilir ama pek bilmiyorum.
Üstüne 2/4 işlemciye sahip olur o fiyatlar sadece, 2.ele yönelin ya da fiyata arttırın derim.
Daha arastiriyorum ve ustune katacagim. Ben Ryzen 3 5300u ve üstü bakmayi planliyorum.
4-5 gün Ryzen 3 5300U'li lenoava 4 GB RAM ve 1 adet bos RAM yuvali bilgisayari 3600 TL idi. Yine gelirse alayim mi onu sence?
4 GB RAM bir entegra sisteme göre çok kötü bir seçenek olur.
Zaten şu an için 4 GB RAM çok yetersiz ama kendisi Vega 6 GPU'ya sahip ve bu GPU Vega 8'den bir tık daha güçlü.
RDR2 Vega 8 22FPS, Vega 6 28FPS (aynı görüntü, 2x8 GB RAM ile alınmıştır)
Ama RAM takacaksanız ve hızıda gayet ideal olursa ve DDR4 olursa da tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.