AMD 5700XT'ü düşük bütçeli parçalarla kullanıyorum ve endişeliyim

Systemhackeds

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,
MSI Gaming Radeon 5700 XT ekran kartına RY 2600 ile kullanmak zorunda kalıyorum imkan probleminden dolayı.
Sizce sistemi zorlayacak tür oyunlarda dar boğaz olur mu dersiniz?
Ve Pus'um Everest 600W bir pus serfikasız bir pus bunun zararı olur mu? Sisteme bu 5700XT serisi yüksek değerlerde PSU isteyen bir seri, endişede ediyorum bazen acaba bir zararı var mıdır? Nacizane görüşleriniz nedir acaba?

Zararı olmasa bile tam verim alamayabilirsiniz.

2600 bir miktar darboğaz yapar. Oynadığınız oyunlarda grafikleri yüksek tutmaya çalışın darboğazı azaltmak için. Keşke daha düşük bir ekran kartı alıp diğer parçalara yatırım yapsaydınız. Ayrıca sistemi Everest PSU’ya emanet etmek doğru değil. Şuan bir şey olmuyor olabilir, ama her an olabilir. Diğer parçalarınızı bilmiyorum ama en kısa sürede minimum 650W’lık sertifikalı, kaliteli bir PSU alın.

2
R5 2600 darboğaz yapmaz.

İşlemcin oyunları 1080P oynuyorsan darboğaz olur ama sisteme bir zararı olmaz.
2K oynuyorsan darboğaz olmaz.

PSU ise bence sistemine zarar verebilir. Parçaların bozulmasına kadar gidebilir. Kaliteli bir PSU modeli almanı tavsiye ederim.

Güm diye bir ses duyup gelen kokuya pilav mı yandı? Diye sormak istemiyorsan PSU değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…