AMD 7400M'i Nasıl Aktif Edebilirim ?

Ozan D.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim bilgisayarımda çift ekran kartı var. AMD Radeon 7400m series ve AMD 6520g. Oyunlarda falan AMD 6520g'yi kullanıyor. Bunun farkındayım çünkü internetteki AMD 6520g videolarındaki FPS'yi alıyorum. Nasıl AMD Radeon 7400m'i aktif edebilirim ? Bir de ekran kartımın tam adını nasıl öğrenebilirim ? AMD Radeon 7400m series yazıyor ama tam adını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım dizüstü bilgisayarlarda Crossfire olayı var. Yani ikisi beraber çalışıyor. Ekran kartının güncel sürücüsünü indirip sürücüyü biraz karıştırırıp durumu bildirir misiniz?

Sanırım dizüstü bilgisayarlarda Crossfire olayı var. Yani ikisi beraber çalışıyor. Ekran kartının güncel sürücüsünü indirip sürücüyü biraz karıştırırıp durumu bildirir misiniz?
Hocam biraz geç oldu ama dediğinizi yaptım ama hiç bir şekilde 2. ekran kartı aktif olmuyor başka ne yapabilirim?

Amd sürücüsünü indirip grafik seçeneklerinden sol menüde ayarlayarak çözebilirsin veya youtube de technopat ın crossfire videosunda ki ayarları deneyebilirsin.Orada ikisinide devreye sokmayı veya birini devreye sokup diğerini çıkartmayı gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı