Bluetooth dongle nasıl aktif hale getirilir?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Bunu aktif hale nasıl getireceğim? Yani bir mouse aldım hayatım göçtü ya. 1500 liralık mouse Bluetooth aparatı yok dongle kullanıyoruz, lanet olsun vallahi aldığım güne bin pişmanım.

Untitled.jpg

Dongle'ı çıkarıp takın. Eğer sorun çözülmüyorsa arama kısmına girip "Hizmetler" yazın ve fotoğraftaki üç tane hizmeti sağ tıklayıp başlatın ardından üçünü de yeniden başlatın. Bakalım çözüm olacak mı.
resim_2024-09-27_225842224.png

Dongle'ı çıkarıp takın. Eğer sorun çözülmüyorsa arama kısmına girip "Hizmetler" yazın ve fotoğraftaki üç tane hizmeti sağ tıklayıp başlatın ardından üçünü de yeniden başlatın. Bakalım çözüm olacak mı.Eki Görüntüle 2318646

Yaptım reis onları da anakartın bluetooth driverını da yükledim. Yok yine yok ya kafayı yicem.

Kaç tane program kullanıyorum ediyorum iş yapıyorum bu bluetooth olayı gelince tüylerim diken diken oluyor kabus ya dünyanın en lanet belası allah belasını versin bu kadar zor bir şey daha yok ya.

Ki önceden çalışırken ben driverları yükledim bir şeyler yaptım olduydu hay arkadaş ya nerden aldım bu mouse

Microsofta bill gates e ana avrat sövmemek için zor tutuyorum kendimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı