AMD 7500F vs Sinerji Lugias sistem

Kuchimann

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptop almayı düşünüyordum ama hem bütçe açısından hem de işlevsellik açısından masaüstü almaya karar verdim. Bu iki sistemden birini alacağım. Sinerji'deki sistemin taksit imkanı daha uyguna geliyor tebiliyorsun olansa daha güçlü bir sistem gibi duruyor. Tebiliyorsun sistemi bu fiyat farkına değer mi? Bilgi verir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Laptop almayı düşünüyordum ama hem bütçe açısından hem de işlevsellik açısından masaüstü almaya karar verdim. Bu iki sistemden birini alacağım. Sinerji'deki sistemin taksit imkanı daha uyguna geliyor tebiliyorsun olansa daha güçlü bir sistem gibi duruyor. Tebiliyorsun sistemi bu fiyat farkına değer mi? Bilgi verir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

İlk sistem kötü ikincide ekran kartı kötü. Yüzbaşımızın önerdiği sistemi alın.

Bu sistemdeki işlemci , anakart ve kasa en iyi hangi kartı sorunsuz çalıştırabilir ?
aynı şekilde bu anakart kasa vs en iyi hangi işlemciyi çalıştırabilir
İleride 4070ti süper + 7800x3d çalıştırabilir mi sorunsuz yoksa komple mi değişmesi lazım

Bu sistemdeki işlemci, anakart ve kasa en iyi hangi kartı sorunsuz çalıştırabilir?
Aynı şekilde bu anakart kasa vs en iyi hangi işlemciyi çalıştırabilir
İleride 4070 Ti Super + 7800x3D çalıştırabilir mi sorunsuz yoksa komple mi değişmesi lazım

Bu sistemdeki işlemci, anakart ve kasa en iyi hangi kartı sorunsuz çalıştırabilir?
Aynı şekilde bu anakart kasa vs en iyi hangi işlemciyi çalıştırabilir
İleride 4070 Ti Super + 7800x3D çalıştırabilir mi sorunsuz yoksa komple mi değişmesi lazım

Çalıştırır sorun olmaz. Anakart iyi bir anakart.

Aynı şekilde bu anakart kasa vs en iyi hangi işlemciyi çalıştırabilir.
İleride 4070 Ti Super + 7800x3D çalıştırabilir mi sorunsuz yoksa komple mi değişmesi lazım.

Şöyle soru sorayım bilgisayarı ne için kullanacaksınız bütçeniz ne kadar?

arkadaşlar bütçem 30k diyebilirim hatta şöyle anlatayım kısaca ;
pc hocası 9 almayı düşünüyordum özelleştirmeler ile 2x16 ram ssd vs 33k yapıyordu.
O fiyata ise pc hocası 12 sistem 7800xt vardı onu özelleştirince de 37k yapıyordu
O fiyata da Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj 4070s sistem var.
Ayrıca pc hocası sistemindeki enarmax kasa ve psu önerilmiyordu.
Ben de çok kararsız kaldım. Daha önce masaüstü hazır sistem hiç kullanmadım.
İlk defa alacam alabilirsem ve hayal kırıklığı yaşamak ve mahçup olmak istemiyorum.
10 yıldır 30 fps lol oynayan birisiyim , AAA oyunların hiç birini oynamadım...
Belki heves eder oynarım şimdilik Valorant , cs ve pubg en akıcı şekilde oynatsın yeter.
Son olarak youtube'a içerik üretmek , video editlemek gibi planlarım var.
Bu yüzden aslında acaba nvidia mı alsam diye kararsız kaldım çünkü 4060ti ve 4070 gereksiz pahalı. Her ne kadar inno3d marka 4070s olsa da belki o sistem alınır diye düşünmüştüm.
Kasımın sonunu bekledim kampanya olur diye , bir şey olmadı.
Ve ben karar verene kadar da 1-2k zam geldi her şeye :(
Şimdi sizce 4070s Shark sistem mi almalıyım 40-42k yapıyor özelleştirince.
yoksa pc hocası 9 mu almalıyım 33k yapıyor ?
ileride 4070ti süper ve 7800x3d gibi şeyler takılabiliyor dediniz
hazır sistemlerde peşin taksit olayı pek yok ama mesela ekran kartı gibi şeylerde var.
Sizce ne yapmalıyım ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00