AMD 7850K Mevcut RAM Sorunu

Ardahrsnl

Hectopat
AMD 7850K APU satın aldım. İncelediğim sayfalarda 128 bit ve 1024 MB RAM var olduğu yazıyordu. Fakat GPU-Z de 64 bit ve 512 mb gösteriyor. Yardım eder misiniz ? Acaba bir sıkıntı var mı ? Nasıl çözerim bu problemi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi lütfen yardım eder misin ? BattleField 4 te 900 pixelde medium ayarlarda 16 fps alıyorum... Her baktığım incelemede sizinde incelemenizde 1080 p mediumda 35 fps alıyorsunuz.Chipset driverlarından mı olabilir yoksa indireceğim ekran kartıyla ilgili başka bi driver mı lazım ?

Mantle ayarlarını yapmadım nerden yapıldığını bilmiyorum. Bellekler Corsair Vengance 4 gb 1600 Mhz.Ama Gpu-Z de 64 bit gösteriyor normalde 128 bit göstermesi lazım değil mi ? :cry:

Hayır, A10-7850K'nın içindeki GPU RAM'den beslenir. Yani sen ona ne kadar bellek ayırmışsan o kadarını kullanabilir. APU'ya 1600 Mhz RAM almak ile baştan hata etmişsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı