AMD A10 7850k Isınma Sorunu

davutilsan21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 5 10 dk oyun oynadıktan sonra kasanın yanı çok ısınıyor. Acaba işlemcinin verdiği fanı taktım, ondan mı?

Sistem
  • İşlemci:Amd A10 7850k
  • ANAKART: MSI A58M-E3 AMD FM2 +
  • RAM: Gskill 8GB (2x4) sniper DDR3 1866mhz
  • KASA: COOLER MASTER ELİTE RC 430 500 W Midt atx Pencereli Kasa
  • İşletim Sistemi:Windows 8.1
Bir de ısınınca fanların sesi çok çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fanda kullansan bence 5-10 dakikada ısınmaz. Macuna bakmak gerekir bence. Ondan eminseniz kasa fanlarına bakmak lazım hepsi çalışıyormu yönleri doğrumu diye.

Stok fan kullanıyorum ilk kullandıhım aylarda 30 dk oyun oynayınca ısınıyordu simdi oyuna girince 5 dk içerisinde ısınıyor ve fan çok ses çıkarıyor.

Online bi oyuna girince heme ısı 50 derece oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi stok fan ile bende kullanıyorum. İşlemcinin gpu'suna ve ramlarıma overclok yapmama rağmen boştayken 37-38 derece yükte 58-60 buluyor.Tam olarak nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben izmirde oturuyorum ve odamda çok sıcak malesef ona rağmen gene değerler bir risk teşkil etmiyor.Heleki sizin oyunlarda 50 derece oluyormuş, 50 derece yükteyken yüksek bir değer değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı