AMD 7870K Mini ITX Sistem FIFA 16 Kasma Sorunu

ultrasalgeria

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, daha önce Technopat inceleme ve sistem toplama videolarını izleyerek AMD 7870K işlemcili mini-ITX sistem topladım. ana donanım aşağıdaki ürünlerden.
  • AMD 7870K İşlemci
  • MSI A88XI AC v2 Anakart
  • 2 x 2400 MHz Kingston 4 GB HyperX RAM
Bunun dışında 23.6" ASUS monitörüm var. Technopat AMD 7870K FIFA 16 oyun testinde Recep Bey ve Ali Bey gayet akıcı şekilde oynamış oyunu gördüğüm kadarıyla, hatta MSAA ayarını 4x'e getirmelerine rağmen çok büyük bir FPS kaybı yaşamıyorlar. Ben ise tüm ayarları en düşük haline getirmeme rağmen oyun aşırı derecede kasıyor, futbolcunun takıla takıla koştuğunu görüyorsunuz çok rahat şekilde. Acaba ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum, yoksa donanım bağlamında bir eksiğim mi var? Yardım edecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın görmemişim.

O zaman rami biostan 2400 mhz de çalıştır. Sorun düzelecektir.

AIDA64 programında bellek hızım 'Bellek Hızı DDR3-1600 (800 MHz)' bu şekilde gözüküyor. Arttırırsam sorun düzelir mi?

Bir de daha önce hiç bu şekilde bir işlem yapmadım, acaba yardım alabileceğim bir kaynak var mıdır? Açıkçası biraz çekiniyorum çünkü bilgisayarı toplarken ilk anakarta kısa devre yaptırmıştım :D

Hocam Youtube'de RAM frekansını yükseltme ile ilgili rehberler mevcut. Oyun orjinal mi? Sürücüleriniz güncel mi?

Cevabınız için teşekkür ederim, oyunum orjinal. Aylık Origin Access üyeliğimle indirdim oyunu. Sürücülerimin de güncel olduğunu tahmin ediyorum çünkü Şubat'ta sıfırdan topladım :/

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı