AMD 7890K + RX570 Sapphire Nitro darboğaz yapar mı?

Hekko14

Kilopat
Merhabalar benim problemim, ekran kartımdan tam anlamıyla performans sağlayamadığımı düşünmem. Çünkü çoğu oyunda GPU kullanımı dalgalı ve stabil bir şekilde %100 olmuyor. CS:GO'da %50 GPU kullanımında ise 120 FPS'leri görüyorum ancak, ekranda kasma hissi var ve bu beni rahatsız ediyor. Bu işlemci bu ekran kartına yeter mi? GPU dalgalanmaları normal mi? Gibi soruları size yönelteceğim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

RAM: Corsair Vengeance Pro 4x2 2400 MHz 8 GB
PSU: Highpower 500W 80+
Anakart: ASUS A68HM Plus

Bunun kesin sonucunu nasıl alabilirim? PSU etkisi ne kadar olur bu duruma?

PSU yeterli diyebilirim ama işlemci darboğaz yaptığı için diye düşünüyorum. Yani CS:GO'da darboğaz olması çok normal diyebilirimde Crysis 3'te drop olması garip büyük ihtimal işlemci ucuna kadar çalışıyor darboğaz oluyor Crysis3 oynarken SS alır mısınız göstergeleri görmem gerek.

MSİ Afterburner programındaki, monitör kısmını aktifleştirip, işlemcinin biostan her şeyini extremeye alıp böyle bir sonuç aldım. tekrardan değerlendirir misiniz ? (işaretli yer furmark testi)
sorun devam ettiği için sinirlendim ve rx570 e böyle bir sistem topladım. İlginiz için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı