Amd 8350 ve GTX970 Anlık Fps düşmesi

DasFranklin

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Merhaba, sorunum bugün başladı. Oyunlarda anlık FPS düşmesi yaşıyorum. Lisanslı Norton kullanıyorum ve herhangi bir virüs bulunamadı. Ayrıca anti malware ile tarama yaptım herhangi bir şey bulunamadı. Örneğin Fifa 15 oynarken 220 Fps alıyorum ama FPS birden 40-45 oluyor ve bu yaklaşık 10-15 saniye sürüyor. Aynı şey Dying Light oyununda da başıma geldi. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci soğutucum Hyper 212 evo.

123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı sorun vardı. Mafia2 oynarken Fps aniden 30-40 düşüyordu.
Sonra az araştırdım işlemci stabil çalışmadığından olabiliyormuş.Turboyu devre dışı bıraktım 4.0 ghz ayarladım
voltajıda elle ayarladım sorun ortadan kaktı.

Gtx970 ekran kartlarında bellek problemi var. Kart 3,5GB'ın üstünde bir bellek kullanımı göstermeye çalıştığında ani performans düşüşleri yaşıyor.

Detaylı bilgiyi şu videoda bulabilirsiniz:m.donanimhaber.com: Donanım Haber: "GTX 970 bellek problemi, DirectX 12, Klevv bellekler, 130W Mini-ITX soğutucu" ve dahası ...

Öyle bir sorun olabilir fakat i5 4590 ile gayet stabil çalışıyor. Bence amd işlemciler de gtx 970'in bir sıkıntısı var.

Sorununuz belli görüntüdeki vram kullanımı 3300 mb yazıyor. Anlık olarak vram kullanımı 3500 mb'ın üstüne çıktığı zaman fps düşmesi yaşıyorsunuz. Zaten yukarıda arkadaş konu ile ilgili videoyu göndermiş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı