AMD 8730M GTA 5 Kasma Sorunu

Neşet987

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Oyunu önceleri korsan oynuyordum fakat kasmalar çok oluyordu. Tavsiyeler üzerine oyunu orijinal aldım. Ve kurulumu yaptım. Fakat oyunda hissedilebilir bir biçimde kasma var. Tüm yöntemleri denedim. 800x600 çözünürlüğüne bile alsam kasma yapıyor. Sürücülerimin hepsi güncel. Gençler gerçekten anlamış değilim. Laptopumu aldığımdan beri hayrını göremedim. Ekranda yırtılmalar da olmuyor değil. Kimi arkadaşlarım çift ekran kartından dolayı sorun çıkacağını söylediler fakat DDU adlı programla hepsini silip başta İntel olmak üzere kurdum. Bilgisayarımda fazla ısınma yok. Fakat tozlanma olmuş mu bilmiyorum. Son olarak İntel hd 4000 i Biostan devre dışı bırakabilir miyim. Biosum (INSYDE H20) yardımlarınızı bekliyorum.
Dell insprion 5521 15r
İntel core i7 3537u 2.5ghz
Amd8730M+İntel hd 4000
1TB hafıza
Windows 8.1

Bu arada 1366x768 çözünürlükte orta ayarlarda +50 fps 1920x1080 de ise +30 fps alıyorum ama gençler kasma var bariz şekilde

Eklemeyi unuttum 8gb ram bulunmakta

bir bakan bile yok be. Sonra dersiniz çok aktifiz

Aklınıza gelecek her türlü şeyi yaptım fakat performans almıyorum 800x600 de bile kasıyor anlamadım gitti. Lütfen bir yardım edin çıldırmak üzereyim

AMD Radeon HD7670M ile düşük ayarlarda 1366X768 çözünürlükte 25 fps alabiliyorum ve kasma hissi yaşamıyorum, kullandığım sürücü 16.2.1, bana göre termal macun yenileme zamanınız gelmiş olabilir, +30 fps deyken kasma hissi yaşamanız işlemcinizden kaynaklı da olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı