AMD 9070XT alınır mı?

Bütçe
60.000

Vega_2x

Picopat
Daha fazla  
AMD 9070XT alınır mı? Hazır sistem olarak alacağım ve bilmem gereken bir şey bir sorunu var mıdır? Toplamam onu söyleyeyim tektek uğraşmak çok zahmetli ve süreç uzar.

AMD 9070XT alınır mı? Hazır sistem olarak alacağım ve bilmem gereken bir şey bir sorunu var mıdır? Toplamam onu söyleyeyim tektek uğraşmak çok zahmetli ve süreç uzar.

God of War Ragnarok'u 4K Ultra ayarlarda 100 FPS oynatabilen bir ekran kartı sorumu tabii ki de alınır.

Tabii ki alınır. Herhangi bir bilinen sorunu yok.

Sorun çıkaracağını düşünmüyorum güzel kart. Hazır sistemse PSU'su uygundur zaten. Bir de hazır sistem almadan önce içindeki parçaların fiyatlarını tek tek farklı sitelerden kontrol etmeni öneririm. Genelde piyasanın üstüne oluyorlar. Çok acil değilse nakit tasarrufu yapabilirsin. Hepsini aynı gün sipariş versen hemen hemen aynı gün gelir.

Alınır, 5070'ten +3K fiyata saf güçte 5070 Ti'dan bile daha iyi olan bir karttan bahsediyoruz.

Sorun çıkaracağını düşünmüyorum güzel kart. Hazır sistemse PSU'su uygundur zaten. Bir de hazır sistem almadan önce içindeki parçaların fiyatlarını tek tek farklı sitelerden kontrol etmeni öneririm. Genelde piyasanın üstüne oluyorlar. Çok acil değilse nakit tasarrufu yapabilirsin. Hepsini aynı gün sipariş versen hemen hemen aynı gün gelir.
Bir çok sisteme bakıyorum bu yüzden sanmam

@Vega_2x, dediğiniz gibi DLSS 4 ile artık benzerler. Testlerde neredeyse aynı olduğu görülüyor. Son güncelleme ile performansı ciddi olarak yükseldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı