AMD 9070XT alınır mı? Hazır sistem olarak alacağım ve bilmem gereken bir şey bir sorunu var mıdır? Toplamam onu söyleyeyim tektek uğraşmak çok zahmetli ve süreç uzar.
God of War: Ragnarok'u 4K Ultra ayarlarda 100 FPS oynatabilen bir ekran kartı sorumu tabii ki de alınır.
AMD 9070XT alınır mı? Hazır sistem olarak alacağım ve bilmem gereken bir şey bir sorunu var mıdır? Toplamam onu söyleyeyim tektek uğraşmak çok zahmetli ve süreç uzar.
Bir çok sisteme bakıyorum bu yüzden sanmamSorun çıkaracağını düşünmüyorum güzel kart. Hazır sistemse PSU'su uygundur zaten. Bir de hazır sistem almadan önce içindeki parçaların fiyatlarını tek tek farklı sitelerden kontrol etmeni öneririm. Genelde piyasanın üstüne oluyorlar. Çok acil değilse nakit tasarrufu yapabilirsin. Hepsini aynı gün sipariş versen hemen hemen aynı gün gelir.
AMD'nin tüm sorunları kalktı değilim işimi garantiye almak için 7000 serisine elimi sürmedim duyduğuma göre FSR netleşmiş beklediğim buydu.
Alınır, 5070'ten +3K fiyata saf güçte 5070 Ti'dan bile daha iyi olan bir karttan bahsediyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.