AMD 9070XT alınır mı?

Bütçe
60.000
AMD'nin tüm sorunları kalktı değilim işimi garantiye almak için 7000 serisine elimi sürmedim duyduğuma göre FSR netleşmiş.

Uzun süredir RX 6650 XT kullanıyorum. 6000 serisinde AMD sorunlarını çözdü. 9070XT daha da üst kart. Kartla halen hiçbir sorunla karşılaşmadım AMD öneririm.

@Madara Uchia, Frame Generation sadece 9000 serisine özel değil. FSR 4 özelliği 9000 serisine özel. FG'yi karıştırmayalım.

Uzun süredir RX 6650 XT kullanıyorum. 6000 serisinde AMD sorunlarını çözdü. 9070XT daha da üst kart. Kartla halen hiçbir sorunla karşılaşmadım AMD öneririm.

Yine de güvenim kırıktı 90 serisini görünce güvene gerek kalmadı zaten yine de sorayım dedim.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler aklımda soru işereti kalmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsini izlemedim. Bazi oyunlarda AMD fark atmis bazilarinda NVIDIA, bazilarinda ise NVIDIA bir tik daha iyiydi. Ama genel olarak NVIDIA gecmis sanirim emin misiniz daha iyi olduguna?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsini izlemedim. Bazi oyunlarda AMD fark atmis bazilarinda NVIDIA, bazilarinda ise NVIDIA bir tik daha iyiydi. Ama genel olarak NVIDIA gecmis sanirim emin misiniz daha iyi olduguna?

Cyberpunk gibi daha detaylı oyunlarda 9070 XT 5-6 FPS daha fazla veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı