AMD 970 anakart tavsiyesi

Roquish

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar fx 6300 işlemcim var. Maddi durum olarak kendımı fazla zorlamak istemiyorm. Bu yüzden parçaları tek tek alıyorum. Ve araştırdıgım bana uygunu:
Msi g43 am3+ alcam ama amd işlemcileri için şiddedle önerilen:
M5a97 kartlar var. Fiyatları nerdeyse aynı alcaksamda zaten m5a97 pro düşünürüm. Ama bana bunu almalısın diyen biri var mı ? Fx6300 işlemcinin yanında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihim M5A97 .

Gigabyte anakartlara bakabilirsin.

Kardeş baktımda yorumları pek iç açıcı değil. Ve m5a97 le msi arasındaki fark nedir ? Pek anlamadım açıkcası. İlerde cf düşüncem var ve hemen hemen hepsi 2 pcı slot x4 ayrıca vatanda en cok satılanlar listesinde msi g43 var. Benim zaten max verebilcegim bütçe 250 TL.

Msi 970A daha önce kullandığım ve f/p olarak önerebileceğim bir anakart. Tavsiye ederim.

Msi 970A daha önce kullandığım ve f/p olarak önerebileceğim bir anakart. Tavsiye ederim

Peki overclock için uygun değil diyolar ama bide ekran kartı alcam. İlerde darboğaz yapmasın sağlam bi kart düşünüyordum cünkü.

Overclock yaparım dersiniz. Biraz sıkıntı verebilir. Ancak gayet ideal ve sağlam bir kart. Darboğaz yapmaz.

Son düzenleme:
O zaman en iyisi m5a97 pro alıyım onun biosta uefi bios mus zaten farkta yok. CF içinde overclock içinde uygun bi karta benziyor. Teşşekürler genede :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı