AMD A Serisi Laptop APUları Overclock Rehberi

Masaüstü olunca ayrı tabii laptoplardaki A serisi çöp.

Dynamic Boost PC boştayken güç planını istediğin plana alıyor.

Teşekkürler önerileriniz için son olarak driver 20.4 sürümü kullanıyordum sizin attığınıza geçmem gereklimi daha stabil ise geçeceğim.

Evet,stabil.
DDU ile Güvenli Modda driverı kaldırın ve DDU ayarlarından Windowsun otomatik driver indirmesini engelleyin.

Biraz geç oldu yazmam. Bende adrenalin 20.8.3 yüklerken bilinmeyen sürücü 183 adlı bir hata veriyor şu an 2016 Radeon settings sürümünü kullanmaktayım. Dediğiniz ayarları yaptım.

Ekran Kartınız GCN değil TeraScale'miş yeni sürücüleri kuramazsınız.

Ekran kartınız gcn değil terascale'miş yeni sürücüleri kuramazsınız.

Bu arada şimdi fark ettim aynı işlemciyi kullanıyoruz ama sizinki ile benimkinin VID değerleri farklı aynı şekilde voltaj ile onun üstünde oynama yapmış mıydınız ayrıca geçen bir şey yaptıktan sonra 2.8 OC gitti (hala sabit 2.38) şimdi tekrar açmak istiyorum nasıl bir şey yapmalıyım bir de forumdan dm atmayı bulamadım Discord adresiniz var mı oradan konuşalım isterseniz.

Özür dilerim cevap veremedim meşguldum biraz.
Discord verirsem sıkıntı olurmu bilmiyorum ama
Lewdes#0714
VID değerlerini değiştirmedim.
İlk CPU-Z resmine bakıyorsanız orda 2.2 GHz ondan az tüketim.

Aynı işlemciyi kullanıyorum Biraz ayarlarıyla oynadım 2.50 ye sabitledim ama daha fazla yükseltmek istiyorum soğutmam iyi nasıl yapabilirim birde pcyi yeniden başlatınca ayarlar sıfırlanıyor

Aynı işlemciyi kullanıyorum Biraz ayarlarıyla oynadım 2.50 ye sabitledim ama daha fazla yükseltmek istiyorum soğutmam iyi nasıl yapabilirim birde pcyi yeniden başlatınca ayarlar sıfırlanıyor
Sıfırlanıyor zaten düzeltemezsinde işlemcin A8 7410 olmasın onda 2.5 GHz var onun dışında limitin üstüne çıkamazsın.

Sıfırlanıyor zaten düzeltemezsinde işlemcin A8 7410 olmasın onda 2.5 GHz var onun dışında limitin üstüne çıkamazsın
Ekran gidiyordu geri 2.36 ya sabitledim daha fazla çıkınca skkıntı yapıyor

İşlemcim AMD-A12 9720p. Harici ekran kartı Radeon R7 m440.dahili ekran kartı R7 graphicss overclock yaptım 2.67GHz'de orada bir sıkıntı yok. Ama ekran kartım sürekli maksimum hızında kullanılıyor bu yüzden oyunlarda falan 80 dereceyi görüyor. Minecraft'ta mesela performans artışı yerine performans azalışı oluyor. Turbo Core'u kapattım. Ekran kartı overclockunu kapatıp işlemci overclockunu açık tutmanın bir yolu yok mu?

Normalde Core Clock'un boşta 300, Memory Clock'un 150 MHz'de çalışması lazım. 55-60 dereceıydiboşta artık 65 derece. Yük altında da 80 derece oluyor. Normalde 70 idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…