ufukcenikli Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #1 Amd A serisi mi? Amd FX serisi mi? Ucuz bir sistem olmasını istiyorum.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2014 #2 FX serisi uygun istiyorsan. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
ufukcenikli Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #3 A10 6800k alacaktım bir süre ekran kartı olmadan kullanmayı düşünüyordum. Bugün vatan bilgisayarda iyi bir sistem olmaz dediler aklımı karıştırdılar. Yardımlarınızı bekliyorum.
A10 6800k alacaktım bir süre ekran kartı olmadan kullanmayı düşünüyordum. Bugün vatan bilgisayarda iyi bir sistem olmaz dediler aklımı karıştırdılar. Yardımlarınızı bekliyorum.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 4 Haziran 2014 #4 FX sistem iyidir.
E Enis2122 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 341 Yer Diyarbakır, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #5 FX Tavsiye ederim
S Simo Hayha Ziyaretçi 4 Haziran 2014 #6 Biri de çıkıp demiyor ki, biri apu, (A serisi ) yani ekran kartı olmadan oyunları oynatır. Fx serisi ise normal işlemcidir.
Biri de çıkıp demiyor ki, biri apu, (A serisi ) yani ekran kartı olmadan oyunları oynatır. Fx serisi ise normal işlemcidir.
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 4 Haziran 2014 #8 A10 7850K al ucuz ve oyun oynatabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A10 7850K al ucuz ve oyun oynatabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ufukcenikli Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #9 Silinen üye dedi: Biri de çıkıp demiyor ki, biri apu, (A serisi ) yani ekran kartı olmadan oyunları oynatır. Fx serisi ise normal işlemcidir. Genişletmek için tıkla... Aslında aradığım cevaplardan biri buydu. Ama hangi oyunları rahat oynarım hangilerini oynayamam ? Silinen üye dedi: Tam bütçeniz nedir ? Ona göre öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... En fazla 1400tl. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2014
Silinen üye dedi: Biri de çıkıp demiyor ki, biri apu, (A serisi ) yani ekran kartı olmadan oyunları oynatır. Fx serisi ise normal işlemcidir. Genişletmek için tıkla... Aslında aradığım cevaplardan biri buydu. Ama hangi oyunları rahat oynarım hangilerini oynayamam ? Silinen üye dedi: Tam bütçeniz nedir ? Ona göre öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... En fazla 1400tl.
S Simo Hayha Ziyaretçi 4 Haziran 2014 #10 O konuda emin konuşamam. Ama 7850k, En ağır oyunları dahi 1920x1080 çözünürlük, medium ayarlarda oynatır.
O konuda emin konuşamam. Ama 7850k, En ağır oyunları dahi 1920x1080 çözünürlük, medium ayarlarda oynatır.