Amd A10 7700K Apu sistem uyumlu mu ?

adamtaci61

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörüm 1440-900 çözünürlükte ve değişmek gibi bir planım yok bu çözünürlükte 30 fps yi geçse benim için yeter. Ayrıca sistem uyumlumu yani satın alırsam bir sorun çıkmaz değilmi.

Monitörüm 1440-900 çözünürlükte ve değişmek gibi bir planım yok bu çözünürlükte 30 fps yi geçse benim için yeter. Ayrıca sistem uyumlumu yani satın alırsam bir sorun çıkmaz değilmi.

Sana bir tahmin yürütüyüm. BF4 High, Watch Dogs AA ve benzeri ayarlar kapalı, medium-high arası açar.

Aynı sisteme sahibim aşağı yukarı. İşlemci ve Anakartımız aynı. Bende ayrı olarak Kingston 2K serisi SSD ve 4Gb Corsair ram var. 2GB ram alanını kaplıyor GPU. O yüzden bir tane daha 4GB alacağım. Şu anlık oynadığım oyunlarda aldığı FPS değerleri:

Team Fortress 2: 240FPS
Minecraft: 150 FPS

Aynı sisteme sahibim aşağı yukarı. İşlemci ve Anakartımız aynı. Bende ayrı olarak Kingston 2K serisi SSD ve 4Gb Corsair ram var. 2GB ram alanını kaplıyor GPU. O yüzden bir tane daha 4GB alacağım. Şu anlık oynadığım oyunlarda aldığı FPS değerleri:

Keşke Apu toplasaydım :D. Ne kadara topladınız ?

Peki ya bir sorum olacaktı hangi kasayı kullanıyorsunuz ve gpu kaç bit olarak geçiyor ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke Apu toplasaydım :D. Ne kadara topladınız ?
Kasa, güç kaynağı, monitör olmadan, 914TL.

Sistemim bunlar:
Asus A88XM-A
4GB Corsair 1600mhz ram
AMD A10 7700K APU
Kingston 3K Serisi 120GB SSD

peki ya bir sorum olacaktı hangi kasayı kullanıyorsunuz ve gpu kaç bit olarak geçiyor ??
Kasam eski bilgisayarımdan kalma ezik kasa. GPU'nun kaç bit olduğunu bilmiyorum ama 2GB ramı kullanıyor. 500mb kullanılmaya ayrılmış diyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı