HDD:WD 3.5'' 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64 MB önbellek
Güç kaynağı:Cooler Master RS-600 B
DVD-RW : Pioneer DVR-S21LBK
Kasa:Zalman Z5
Sistemin bileşen fiyatları şu şekildedir;
İşlemci:474 TL
İşlemci soğutucusu:117 TL
Anakart:246 TL
Ram:269 TL
SSD:209 TL
HDD:155 TL
Güç kaynağı:180 TL
DVD-RW:77 TL
Kasa:140 TL
Toplam tutar:1867 TL
Sistem hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada, harici bir ekran kartını şimdilik alamadım. Mevcut bütçeyle şimdilik bu sistemi oluşturdum. Amaç fiyat ve performans tabanlı bir oyuncu kasasıdır ve 4 ay içinde GTX serisi bir ekran kartı alınacak olup ekstra ram ile desteklenecektir.
Vatan Bilgisayar benden bıkmış bulunmaktadır. Birileri daha olumsuz yorum yaparsa tekrar iade işlemlerine başlayacağım sanırım. Neyseki iade işlemlerinde pek sıkıntı çıkartmıyorlar. Şimdi görüşlerinizi alabilirim.
Aslında bileşenler konusunda bir konuya dahil olmuştum ve çok olumlu bakmışlardı. Ben işlemciyi ne kadar eleştirsemde ıntel bir sistem topladığımız zaman fiyat mevcut bütçeyi aşacaktır. Şu anda bu sistemde grafik kartı ihtiyacımı Apu karşıladığı için seçimim bu yönde oldu. Alternatif bir yol varsa elbette yeni bir bileşenle sistem kurmaya yönelirim.
Anakartı, SSD'yi, işlemciyi, işlemci soğutucusunu, iade ederseniz, adam ederiz bu sistemi. Sistem berbat ötesi toplanmış. Siz mi topladınız? Yoksa forumdan biri mi topladı?