AMD A10 7850K APU Sistem

punto34

Hectopat
Yer
İstanbul
Mevcut bileşenler şu şekilde;
  • İşlemci:AMD A10 7850K
  • İşlemci soğutucu:Zalman CNPS10X
  • Anakart:Gıgabyte F2A88X-D3H A88X
  • Ram:Corsaır 8GB Vengeance DDR3 1600mhz CL9
  • SSD: Samsung 120GB 840 EVO SATA 3.0
  • HDD:WD 3.5'' 1TB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64 MB önbellek
  • Güç kaynağı:Cooler Master RS-600 B
  • DVD-RW : Pioneer DVR-S21LBK
  • Kasa:Zalman Z5
Sistemin bileşen fiyatları şu şekildedir;
  • İşlemci:474 TL
  • İşlemci soğutucusu:117 TL
  • Anakart:246 TL
  • Ram:269 TL
  • SSD:209 TL
  • HDD:155 TL
  • Güç kaynağı:180 TL
  • DVD-RW:77 TL
  • Kasa:140 TL
Toplam tutar:1867 TL

Sistem hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada, harici bir ekran kartını şimdilik alamadım. Mevcut bütçeyle şimdilik bu sistemi oluşturdum. Amaç fiyat ve performans tabanlı bir oyuncu kasasıdır ve 4 ay içinde GTX serisi bir ekran kartı alınacak olup ekstra ram ile desteklenecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplanabilecek en kötü şekilde toplanmış. Bütçe nedir?

Sistem toplanabilecek en kötü şekilde toplanmış. Bütçe nedir?
Bütçe 2000 TL.

Vatan Bilgisayar benden bıkmış bulunmaktadır. Birileri daha olumsuz yorum yaparsa tekrar iade işlemlerine başlayacağım sanırım. Neyseki iade işlemlerinde pek sıkıntı çıkartmıyorlar. Şimdi görüşlerinizi alabilirim.

İade edip forumda sistem toplama konusu açmanızı tavsiye ederim.
Aslında bileşenler konusunda bir konuya dahil olmuştum ve çok olumlu bakmışlardı. Ben işlemciyi ne kadar eleştirsemde ıntel bir sistem topladığımız zaman fiyat mevcut bütçeyi aşacaktır. Şu anda bu sistemde grafik kartı ihtiyacımı Apu karşıladığı için seçimim bu yönde oldu. Alternatif bir yol varsa elbette yeni bir bileşenle sistem kurmaya yönelirim.

Anakartı, SSD'yi, işlemciyi, işlemci soğutucusunu, iade ederseniz, adam ederiz bu sistemi. Sistem berbat ötesi toplanmış. Siz mi topladınız? Yoksa forumdan biri mi topladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…