AMD A10 7850K APU Sistem

Ya aklım almıyor. Konuyu gösterir misiniz? 2000 TL'ye nasıl APU sistem önerirler? Onu geçtim 600W PSU nedir? SSD bu bütçeye konur mu?
Zararın neresinden dönersek iyidir. Konu bazında açılmadı ama benim buna yönelmemi sağlayan, birçok forum vatandaşı oldu diyelim. Apu sistemi merak eden üyeler sanırım. Bir de benim AMD ye karşı bir zaafım var daha sıcak bakıyorum. Isınıyor ondan sanırım.:):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen o parçaları iade et, dediğim parçaları al, bana çok dua edersin. R7 GPU ile, R9 285 arasında çok çok çok büyük fark var.
R9 285 bir oyunu 60 FPS'de ultrada oynatıyorsa, R7 düşük ayarlarda 30 FPS ile oynatır. Siz hesap edin artık.

Oyun için kullanacaksınız tahminimizce. O yüzden ekran kartına yüklenmiş.
Oyun için evet.

Sen o parçaları iade et, dediğim parçaları al, bana çok dua edersin. R7 GPU ile, R9 285 arasında çok çok çok büyük fark var.
R9 285 bir oyunu 60 FPS'de ultrada oynatıyorsa, R7 düşük ayarlarda 30 FPS ile oynatır. Siz hesap edin artık.
Fikrim değişti şimdi. İ3'ün 4.nesil olması ve R9 285(y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem biraz kötü olmuş ama moralinizi bozmayın sakın. İade edebilirsiniz diye düşünerek size sistem önermek istiyorum zararın neresinden dönersek kardır. Monitörü ve ssd yi çıkardığınızda bu sistemi alabilirsiniz. :)
2.500 TL AMD.jpg

1 hafta geçmeden değiştirme hakkınızı kullanın. Kurulumları yapmadıysanız komple sistemi değiştirin. Önerdiğim sistem gayet güzel. :) @omeqa1905 arkadaşın bütçesi yetmez o sisteme. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı