Anakartı, SSD'yi, işlemciyi, işlemci soğutucusunu, iade ederseniz, adam ederiz bu sistemi. Sistem berbat ötesi toplanmış. Siz mi topladınız? Yoksa forumdan biri mi topladı?
Bileşenleri foruma danışarak topladım ve özellikle işlemci çok övüldü. Anakart ve SSD forumda tavsiye edildi. Sogutucuyu Vatan Bilgisayar'da arkadaşların tavsiyesiyle almış bulundum.
Her iki anakartında fiyatının aynı olması. Msı 64 GB bellek desdegi sağlıyor. Gıgabyte 32 GB Bu fark pek önemli degil diye düşündüm. Neticede 64 GB bellek kullanmayacağım.
Simo Hayha'nın önerdiği gibi R9 285 TurboDuo.
Edit: A10 7850K da R7 Gpusu olmalı. Yine de kontrol edin. Mobil olduğumdan dolayı bakamıyorum. Ve eğer öyleyse R9 285 o R7 Gpusunu döver.
Ekran kartına yoğunlaşmanız ilgimi çekti. Ama bana öyle birşey söyleyinki ben o Apu sistemden vazgeçeyim. Çünkü bana çok övüldü. Gerek çevremde,gerekse forumda vb.
Simo Hayha'nın önerdiği gibi R9 285 TurboDuo.
Edit: A10 7850K da R7 Gpusu olmalı. Yine de kontrol edin. Mobil olduğumdan dolayı bakamıyorum. Ve eğer öyleyse R9 285 o R7 Gpusunu döver.
Ekran kartına yoğunlaşmanız ilgimi çekti. Ama bana öyle birşey söyleyinki ben o Apu sistemden vazgeçeyim. Çünkü bana çok övüldü. Gerek çevremde,gerekse forumda vb.