Herkese iyi günler dilerim, bilgisayarımı sonunda aldım. Fakat bir sorunum var. 1920x1080 monitörüm var. Oyunları vs. 1920x1080 ayarlamama rağmen kenarlarda siyah boşluklar oluşuyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için hemen anlatıyorum.
Öncelikle ben sorunu Payday 2'de yaşıyordum. Bu yüzden grafik özelliklerinin saklandığı yeri bulmaya çalıştım. Payday 2'de grafik özelliklerinin bulunduğu konum "C:\Users\K.adı\AppData\Local\PAYDAY 2" buraya girdikten sonra "renderer_settings.xml" dosyasını Wordpad ile açıp " refresh_rate = "xx" " yazan yerdeki xx'i 60 yapıyoruz ve çözünürlüğü (resolution = "1920x1080" ) monitörümüze göre ayarlıyoruz. Tebrikler sorununuz çözüldü.
Selam, Dostum Amd Catalsty kontrol merkezini açalım. Vga ekranlarım bölümünden, Görüntü ölçekleme (vga ekran) seçeneğinden ekran ölçüleri en boy oranına sabitle, görüntü en boy oranına sabitle seçeneklerinden seçerek ayarlama yapabilirsin.
Sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için hemen anlatıyorum.
Öncelikle ben sorunu Payday 2'de yaşıyordum. Bu yüzden grafik özelliklerinin saklandığı yeri bulmaya çalıştım. Payday 2'de grafik özelliklerinin bulunduğu konum "C:\Users\K.adı\AppData\Local\PAYDAY 2" buraya girdikten sonra "renderer_settings.xml" dosyasını Wordpad ile açıp " refresh_rate = "xx" " yazan yerdeki xx'i 60 yapıyoruz ve çözünürlüğü (resolution = "1920x1080" ) monitörümüze göre ayarlıyoruz. Tebrikler sorununuz çözüldü.