Yukarda teknik özellikler yazıyor. Bu işlemci BF4'ü 4K'da onboard grafik yongasıyla oynatılıyor deniyor. FPS değerleride hiç fena değil ve bütçeside çok iyi.
Ve üstelik ilerleyen günlerde Mantle güncellemeside bekleniyor.
Bana göre artık bütçen fazlaysa İntel azsa Amd tercih et denmemeli. Bütçesi fazla olsa bile AMD tercih edilebilir. Çok mu para harcamak istiyorsunuz
Neyse arkadaşlar işlemci hakkındaki fikirleriniz nelerdir. Beni çok heyecanlandırdı açıkçası bu işlemci.
Evet fazla para harcamak istiyorum. İNTEL EXTREME serisi bir işlemci 32GB bellek GTX780 RENDER ve FULL ayarlarda oyun sistemi bu sistemi AMD toplasan daha iyi performans mı alacaksın ?
BF4 4k oynatmıyor bir tane strateji oyunu vardı onu oynatıyor.
1080p kalitede orta ayarlarda +30FPS oynarsın, ama bütçene göre hareket etmen daha doğru olacaktır.
FM2 soket bazı anakartlar sata 3 desteği vermiyor.
BF4 4k oynatmıyor bir tane strateji oyunu vardı onu oynatıyor.
1080p kalitede orta ayarlarda +30FPS oynarsın, ama bütçene göre hareket etmen daha doğru olacaktır.
FM2 soket bazı anakartlar sata 3 desteği vermiyor.
Fm2+ soketli yeni nesil anakartlar çıktı, yani yeni nesil Apu işlemciler için yeni anakart gerekiyor. Ama sanırsam sadece Apu işlemciler için değil o anakartlar zira gerçekten sağlam anakartlar var.
Üzerini çizmiş olduğum cümle ile bütçesi düşük olan tüm arkadaşları karşınıza almış bulunmaktasınız, herkes işlemciye ya da ekran kartına 500 ₺ veremez.
A10 7850k ile hybrid cf yaparsan günümüzdeki bütün oyunları rahatlıkla oynarsın. Bu fiyata başka hiçbir sistem bu kadar performans vermez. Yine AMD yine cebin dostu yine son kullanıcının dostu mantle'yi saymıyorum bile. Bazıları bilmem kaç yüz dolar para biriktirip G-Sync'yi beklesin.