AMD A10 7850K İşlemci

osman4151

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 8GB RAM'im bulunmaktadır.Eğer bu işlemciyi alırsam beni 2-3 sene 720p'de medium ayarlarda götürür mü GTA V , FarCry4 , BF4 gibi oyunlarda ?

Apu için mhz az gibi verimini almak için ama tam hatırlamıyorum mhz kaç olması gerektiğini :D Ama o oyunlarda büyük ihtimal sorun çıkarmaz. Mantle desteği var biliyorsun eğer oyunlarda da olursa son derece rahat oynarsın.

Arkadaşlar şu anda 8GB RAM'im bulunmaktadır.Eğer bu işlemciyi alırsam beni 2-3 sene 720p'de medium ayarlarda götürür mü GTA V , FarCry4 , BF4 gibi oyunlarda ?

Ben sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Tabi çözünürlük ile detayları doğru orantıda dengeli bir şekilde ayarlarsan.. 720P'de Medium ayarlarda akıcı oynarsın o oyunları. Bende APU sistem mevcut. Kullandığım için tavsiye edebilirim. Bu arada APU'dan tam performans almak istiyorsan en az 2133 MHz değerinde CL9 veya CL10 ram kullanmanı tavsiye ederim. CL ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Zira APU bütün gücünü ramlerden alıyor.

Yakın bir zamanda RAM'i de değiştireceğim.Ama şimdilik bu RAM ile dediğim oyunları dediğim grafik ve çözünürlüklerde çalıştırabilirim sanırım ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı