AMD A10-7850K İşlemciye uygun bileşenler

Overclock destekli anakartlarla oluyo. Kaliteliden kasıt ne ki yani dediği gibi bence de artık 8 GB RAM falan bunlar ideal ve fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bak nası deyim şuan sana. Şuan laptopumda i5 işlemci var falan. Bu tarz yıllardır kullandığım bi masaüstüm var.

Pentinium d işlemci, ATI HD2600 Pro ekran kartı 2 GB RAM var o bile yeni oyunları orta yada düşük ayarlarda oynatıyo zaten ultraya gerek fazla yok. Bizim gözler kaliteye alışık değil :d Anlıcan yıllardır intel işlemcilere fazla paralar ödeyip 1 yılda modasının geçmesinden bıktım. Intel 5 para etmez artık gözümde. Eskiden AMD'ler dandikti gözümüzde bu sefer ön yargılarımı kırdım. İleriye dönük toplamak gerek alıncağı zaman.

Şimdi ilerisi için konuşursak 500 lira bir işlemciye vermişsin(ekran kartını aldın varsayarak). O zaman zarardasın çünkü hem amd cephesinde hem intel cephesinde daha iyileri var. Bunu göze alaraktan orta şeker bir sistem dizmelisin bence. He APU babında on numara işlemci. Bütün bunlara rağmen yine de apu olsun en iyisi olsun dersen 16 gb ve 2600 MHz olayına girebilirsin. Psu'nu da ilerde alacağın ekran kartını varsayarak sistemine koyar beklersin. Ama dediğim gibi, ekran kartı işin içine girdiği anda onca yatırım biraz boş olur. Ama ekran kartı alana kadar memnun bırakır. Ama yine de orta şekerli sistem ile aralarındaki farkı hissetmezsin. :)

Ya benim amacım toplamak. Ben hobi gibi bişey bu ben sürekli böyle toplayıp hevesimi alınca satıyorum yada veriyorum birine. Zaten usta bi işte emetar var onu vermem kimseye o ilk göz ağrım :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı