Amd a10 7850K sisteme 600 TL'ye yükseltme

ahmet196

Megapat
Makaleler
1
Merhaba. Amd a10 7850 k var. 4 gb ram var. 600 lira bütçem var. Ram mı takviye edeyim yoksa ekran karımı alayım? 230 watt güç kaynağı varç hangi ekran kartı olabilir ? Ram eklesem yine rahat oynar mıyım? (bide kardeşimin pc de 400 watt lık var. Onu alabilirsem onu alıcam ) kısacası çok sorum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB Ram galiba 1600MHz. Onu sat 2x4 GB 2133MHz Ram al. Oyun performansını yükseltmiş olursun. Dahada yükseltmek istersen bir R7 250 alabilirsin. Olmadı SSD'de alabilirsin. Seçim senin.

Yemin ederim ki "4 GB Ram galiba 1600MHz. Onu sat 2x4 GB 2133MHz Ram al. " aynısını yazdım sildim.

Sen o işlemciye 450 TL civarı para verdiysen bence faydalan.

Aynı sorun bendede var. Mesela aç unity call öf duty kaldırır mı ? RAM 2400 Mhz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemin ederim ki "4 GB Ram galiba 1600MHz. Onu sat 2x4 GB 2133MHz Ram al. " aynısını yazdım sildim.

Sen o işlemciye 450 TL civarı para verdiysen bence faydalan.
Niye bu kadar heyecan yaptın ki? :D. O sisteme ilk başta bellek takviyesi yap sonradan ekran kartı almak istersen ilk başta güç kaynağını değiştir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı