AMD A10 7850K yerine FX6 6300 aldım, hata mı yaptım?

Biraz düşünseydin Keşke, AMD A10 7850k Almanı Tavsiye Ederdim. Neyse Sağlık Olsun Diyelim gecelim
İyi günler.

Bende öyle bir şüpheye kapıldım.Dedim acaba ekran kartı almasaydımda ramı felan arttırsaydım.Ama sonradan baktımda iyi yapmışım öbür türlü işlemciye yüklenicektim full.

Biraz düşünseydin Keşke, AMD A10 7850k Almanı Tavsiye Ederdim. Neyse Sağlık Olsun Diyelim gecelim
İyi günler.
Hayır zaten ekran kartımı bir sene içinde değiştirecektim. Sonuç olarak 7850K benim için yeterli bir işlemci olmayacaktı. Hata yapmamışım. Teşekkürler.

Seneye belki GTX 800 serisi çıkar. Alacağınız zaman konu açarsanız yardımcı oluruz.

Bende öyle bir şüpheye kapıldım.Dedim acaba ekran kartı almasaydımda ramı felan arttırsaydım.Ama sonradan baktımda iyi yapmışım öbür türlü işlemciye yüklenicektim full.
Benim ekran kartına bütçem yetmedi. Zaten rami 4gb da yapsam ekran kartı alamıyordum. Almışken 8gb alayım dedim. İşlemciyi de 6300'den sonra kısmak olmaz.

Hayır zaten ekran kartımı bir sene içinde değiştirecektim. Sonuç olarak 7850K benim için yeterli bir işlemci olmayacaktı. Hata yapmamışım. Teşekkürler.
O zaman iyi yapmışsın ben EKRAN KARTI ile İŞLEMCİ sanıyordum..

Kardeş A10 7850K 2 Seneden sonra zaten oyun oynatmayacaktı (içindeki grafik birimi ile). FX 6300 İstediğin kartı takarsın.. Paranı biriktir 750 Ti mı alırsın 270X mi 760 mı karar ver.
İçindeki grafik birimi derken? Yani bu işlemci sadece mantle desteği olan oyunları mı oynatmakta?

APU'ların hâlâ insanları şaşırtıyor oluşu AMD açısından hoş gelişme. Kendi adıma tek isteğim dahili grafik biriminin herhangi bir harici grafik birimiyle performansını arttırabilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…