Y
YusuffDmR
Ziyaretçi
Biraz düşünseydin Keşke, AMD A10 7850k Almanı Tavsiye Ederdim.
Neyse Sağlık Olsun Diyelim gecelim
İyi günler.
İyi günler.
Hayır zaten ekran kartımı bir sene içinde değiştirecektim. Sonuç olarak 7850K benim için yeterli bir işlemci olmayacaktı. Hata yapmamışım. Teşekkürler.Biraz düşünseydin Keşke, AMD A10 7850k Almanı Tavsiye Ederdim.Neyse Sağlık Olsun Diyelim gecelim
İyi günler.
Benim ekran kartına bütçem yetmedi. Zaten rami 4gb da yapsam ekran kartı alamıyordum. Almışken 8gb alayım dedim. İşlemciyi de 6300'den sonra kısmak olmaz.Bende öyle bir şüpheye kapıldım.Dedim acaba ekran kartı almasaydımda ramı felan arttırsaydım.Ama sonradan baktımda iyi yapmışım öbür türlü işlemciye yüklenicektim full.
O zaman iyi yapmışsın ben EKRAN KARTI ile İŞLEMCİ sanıyordum..Hayır zaten ekran kartımı bir sene içinde değiştirecektim. Sonuç olarak 7850K benim için yeterli bir işlemci olmayacaktı. Hata yapmamışım. Teşekkürler.
Hayır 6 yıllık ekran kartına zaten para vermem. Açıklamada belirtmiştim.O zaman iyi yapmışsın ben EKRAN KARTI ile İŞLEMCİ sanıyordum..
İçindeki grafik birimi derken? Yani bu işlemci sadece mantle desteği olan oyunları mı oynatmakta?Kardeş A10 7850K 2 Seneden sonra zaten oyun oynatmayacaktı (içindeki grafik birimi ile). FX 6300 İstediğin kartı takarsın.. Paranı biriktir 750 Ti mı alırsın 270X mi 760 mı karar ver.
Grafik işlemcisi. Hani onboard olarak kullandığımız.İçindeki grafik birimi derken? Yani bu işlemci sadece mantle desteği olan oyunları mı oynatmakta?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.