Oynadıktan sonra görev yöneticsinde GPU sıcaklğı. 400C ve 500C arasında gösteriyordu AIDA 64ile baktğımda her zamanki sıcaklğında38-40 civarı PC de herhangi bir reset kapanma olmadı oyundayken GPU kullanımı 100'de 100 olarak gösteriyordu. Görev yöneticsinde sıcaklık gösterdiğini ilk defa görmüş oldum. Problem oyunla mı alakalı? Yoksa sistem ile mi anlayamadm (oyun orj değil) yardımcı olabilir misiniz? İyi akşamlar herkese. Ekran fotolarını ekliyorum.
GPU AMD A10 7870k.
16 GB 2400MHz Corsair RAM.
MSI A68HM e33.
350 watt PSU.
Oyunda ikende bazı anormallikler oldu ana oyununun ekran parlaklığını oranını kısıyorum ama parlaklık değişmiyor daha sonra kendiliğinden parlaklık değişiyor veya karanlık oluyor oyun d diskine yüklendiği için olabilirmi ama başka hiçbi hata vermedi oyun parlaklık dışında çok düşük fsp 25_30 - 35 civarı
Msi afterburner indirmiştim gecen hafta Oyun oynarken aynı anda bakılabilrmi msi afterburnere? Virüs taraması yaptım temiz çıktı Sistem aynı anda iki antivirüs tarama yapıyor tek bir kasma donma bile yapmadı normalde sadece kaspersky bile donduruyordu eski pc de.
@Soner78x MSI Afterburner zaten oyun icindeyken gormeni sagliyor. MSI Afterburner indirdikten sonra ana ekrandaki dişli çark logosuna tiklayip Izleme sekmesine gir, daha sonra oradan "GPU kullanimi, CPU kullanimi, CPU power, GPU power, GPU sicakligi, CPU sicakligi" seceneklerine tiklayip asagida yer alan "OSD'de goster" tikini isaretleyip kaydedip cik. Daha sonra arkada MSI Afterburner acik kalacak sekilde bir oyuna gir, sol ustte degerler gozukecek.
Oyunda bug var bug ekran parlaklığı azalıp artıyor kendilğinden fps düşüyor eski sürümde 1.36 bir sorun olmuyordu zaten orjnal değil ama bu sensöre etki edermi onu bilmiyorum