AMD A10 7870K GTA 5 kaplamalar yüklenmiyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

BurakkCan

Centipat
Bu sorun 2 aydır devam ediyor.

GTA 5'de oyun içinde Benchmark testi yaptımda 40-100 FPS arası alıyorum ancak oyunda arabayı hızlı sürünce kasıyor ve kaplamalar yüklenmiyor interneteki tüm çözümleri neredeyse denedim ancak bir sonuç alamadım.

Format atım bilgisayara ancak yine aynı sorun devam ediyor.

Ekran kartını servise yoladım BIOS'unu güncellediler ve sorun bulamadılar bende tekrardan GTA 5'i denedim ancak yine oyun kastı ve kaplamalar yüklenmedi.

Diğer parçalarda sağlam ama işlemciden şüpheleniyordum son birkaç gündür ancak The Witcher 3 ve shadow of mordor'da bilgisayar sorun çıkarmadan çalışıyor.

GTA 5 orijinal ve neredeyse bin saate yakın oyunu oyunadım ilkez böyle bir sorunla karşılaştım.

Bilgisayarımın sistem gereksinimleri aşağıdadır:

Bilgisayarımın özellikleri:
  • işlemci: AMD A10 7870K.
  • RAM: G.Skill Ripjaws X 2x4 8 GB RAM 2400MHz.
  • ekran kartı: MSI GeForce GTX1050 GAMING X 2 GB GDDR5 128Bit NVIDIA DX12.
  • anakart: ASUS A88XM-A soket FM2+ DDR3 2400MHz(o. C. ) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI.
  • SSD: Transcend 120GB 220S serisi Sata3.0(550MB/s okuma - 450MB/s yazma)alüminyum kasa.
  • harddisk: Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM.
Bu sorunu çözmede yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Pro X64 Bit kulanıyorum ve oyunu ilk oyunadım zamandan beri bu Windows sürümünü kulandım ilkez böyle sorunla karşılaştım. Bence Windows'la alakalı bir şey değil.

Alakalı olmayabilir ama sorunun ne ile alakalı olduğunu daha iyi anlamak için güncellemeniz lazım. Belki sürücülerle alakalı? Windows 8.1'in desteklenmediği bir sürücüyü yüklemeniz gerekiyor? Nereden bileceğiz?

Doğru ancak ben bir keresinde korsan Windows 10 Pro X64 Bit yüklemiştim ve bilgisayar sorun çıkarmıştı ikide bir yeniden başlatıyordu. Kendini bende Windows 8.1 Pro'ya geri dönmek zorunda kalmıştım ancak kulandım Windows 10 Pro X64 Bit korsandı. Belki yükledim. Sürümde bir sorun vardı ancak şu an tekrar format atarsam tüm oyunları yeniden yüklemek zorunda kalacağım 200 küsür GB oyun yüklü bu arada 200 küsür ancak boyutları büyük oyunların 4 oyun yüklü toplamda. Başka bir fikriniz varsa lütfen söyleyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…