Bütçe tam olarak 1.500 TL midir hocam?
Ayrıca Vatan bilgisayardan almanı önermem fazladan para vermek yerine hem ucuz hem güvenilir platformlar mevcut senin için uygun olursa sistem tavsiyesinde bulunabilirim.
Bütçe tam olarak 1.500 TL midir hocam?
Ayrıca Vatan bilgisayardan almanı önermem fazladan para vermek yerine hem ucuz hem güvenilir platformlar mevcut senin için uygun olursa sistem tavsiyesinde bulunabilirim.
Valla iyi olur.Ben elektronik okuyorum ve bana hem grafik hemde vakit geçirmek için gta 5 gibi oyunları oyunları oynamam lazım Bütçem 1500 tl fakat 100 lira daha zorlayabilirim.Sistem tavsiyesin de bulunursanız sevinirim benim sata hdd var.Şimdiden ilgilendiğiniz teşekkür ediyorum.
Valla iyi olur.Ben elektronik okuyorum ve bana hem grafik hemde vakit geçirmek için gta 5 gibi oyunları oyunları oynamam lazım Bütçem 1500 tl fakat 100 lira daha zorlayabilirim.Sistem tavsiyesin de bulunursanız sevinirim benim sata hdd var.Şimdiden ilgilendiğiniz teşekkür ediyorum.
Bu sistemlerden biri isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bütçeniz el verirse Gtx 950 olan sistemi almanızı tavsiye ederim. Yetmez ise R7 370 olan sistemi alabilirsiniz. İnternetten testlerine bakabilirsiniz. 500 GB HDD yetmez derseniz 1 TB olan modelini alabilirsiniz.
Allah aşkına, APU'nun içindeki işlemci i3'den çok daha iyi. Aynı APU'yu kullanıyorum kardeşim. Kesinlikle tavsiye ederim. Technopat, APU'yu uygun gördüyse alacaksın kardeşim. Bi bildiğimiz var. Black almana gerek yok. Zaten kendin overclock yaparsın normalini. O fiyat farkınada güzel bir işlemci soğutucusu alırsın.