AMD A10 7870K Model Farkı

Baktım HDD modeline Samsunh HD322HJ 320 GB Sata. Peki ben Amd işlemciye O.C yapsam beni ne kadar götürür bir bilginiz var mı?

Tavsiyem H81 tabanlı bir sistem kur çünkü ileride 4790 gibi bir canavarı takıp kullanabilirsin.
Size çok teşekkür ederim. Aslında İntelli bir sistem kurmayı düşünüyordum fakat bütçenin kısıtlı olması yüzünden ve benim daha çok grafiksel programlara yükleneceğimden dolayı ekran kartını biraz yüksek tutmam gerekiyor.

Ramleri Kingston XMP almayı düşünüyorum çit modül arada 15 - 20 lira gibi bir fiyat farkı var hem 2400 mhz'lere kadar çıkartılabiliyorlar. O yüzden böyle düşündüm. Yanlış olmuşsa değiştirebilirim daha sipariş vermedim.

Rica ederim HDD size yeterliyse yeni bir HDD almanıza gerek yok. Bence en uzun ömürlü bileşen işlemcidir. OC yaptığın taktirde en kötü ihtimalle, en az 2 sene idare etmesi lazım (o da en az) fakat iyi bir CPU soğutucu almayı unutmamalısın. Ram'leri değiştirmene gerek yok Kingston'un en iyi ram'lerini eklemişsin zaten

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Peki Amd'li bir sistemde XMP çalışır mı? İlerde CPU değiştirsem yeni çıkan Amd işlemcilerden takabilirmiyim?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Peki Amd'li bir sistemde XMP çalışır mı? İlerde CPU değiştirsem yeni çıkan Amd işlemcilerden takabilirmiyim?

Bunu Zen mimarisi çıktığında göreceğiz. AMD yeni işlemcilerinde FM2+ veya AM3+ soket yapısından farklı bir soket çıkarır diye tahmin ediyorum yani anakartı değiştirmek zorunda kalabilirsin. Eğer FM2+ Anakartlara uygun işlemci çıkarırsa o zaman elbet takılabilir. Ram'leri de değiştirme gereği duymazsın. Lâkin bunları düşünmek için henüz erken

Hmm. Teşekkürler bu ay sipariş vereceğim. Biraz da oyalanıyorum ki yılbaşı denilen saçmalıkta indirimler oluyor. O yüzden ama sistemi aldığımda buraya yazacağım.

Hocam Zen mimarisi DDR4 getirmiyor muydu? Mantıken yeni bir soket gerekecek

Hocam Zen mimarisi DDR4 getirmiyor muydu? Mantıken yeni bir soket gerekecek

Hocam iddialara göre Zen Mimarisindeki soket tasarımı AM4 adını alacakmış DDR3 ve DDR4 desteği de olacakmış. Tüm harici AMD işlemcileriyle uyumlu olacağı da iddialar arasında. Eğer bu haber doğruysa AMD kullanıcıları bayram eder

Bakıp göreceğiz o zaman...

İnşallah öyle olur diyelim dostum
Sonuçta bunlar resmi kaynaklara göre kesin bilgi değil birer iddia ama AMD eğer kendi kendini yok etmek istemiyorsa bu beklentilere olumlu cevap vermesi lazım.
Size Son bir şey daha sorabilirmiyim? Bu asus a58m-k odelini alacağım fakat bunda sata 6gb değil 3gb. Ben bunu MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart bu anakart ile değişsem skıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…