AMD A10 7870K performans kaybı

p4l4

Hectopat
Merhabalar öncelikle. Benim işlemcim AMD A10 7870 K APU'lu bir islemci harici bir ekran kartım yok. İşlemcimin sürumü yani versiyonu mu deniyordu tam bilmiyorum da islemcim en son 2006 sürumunü kullaniyor yani 2006 güncelleştirmesini. Ben bu islemciyi nasıl güncellerim yardım eder misiniz 2006 güncellemesi yüzunden belki iyi bir performans alamiyorum elle güncellemek istiyorum yani internetim bayağı kötü. O yüzden dosyayı indirip güncellemek istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz. İyi günler.Şimdiden teşekkürler.
Not; Pcim Win 7 4 GB RAM

Sanırım laptop kullanıyorsunuz. Laptopun tam markası nedir?
laptop değil maalesef toplama pc
AMD Drivers Download bunu indirerek, otomatik olarak sürücüyü indirip yükleyecektir. Size tavsiyem RAM'i 8GB yapmanız olacaktır ("Örnek: 4+4 şeklinde").
dediğiniz readon software değilmi ? yani ordan herhangi bir işletim sistemini seçmedim şu şu diye
4 GB RAM ile APU bir işlemci zaten performanslı olmaz ki. Ayrıca mümkünse Windows 10'a yükseltin derim.
4 sene dayanması yeterli ya benim için sadece 4 sene :D

laptop değil maalesef toplama pc

dediğiniz readon software değilmi ? yani ordan herhangi bir işletim sistemini seçmedim şu şu diye

4 sene dayanması yeterli ya benim için sadece 4 sene :D
Seçmenize gerek yok, onu indirince otomatik olarak kendisi bulup indiriyor. AMD Driver Autodetect diye geçiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı