AMD A10 7870K R7 İçin Ekran Kartı Önerisi

comradedits

Hectopat
Dostlar merhaba, işlemcim A10 7870K R7 Overlock yapmadım. Buna ek olarak elimde XFX RX 560 4 GB 128 bit ekran kartım var.

Sorum şu şekilde.
HDMI ile ekran kartından monitöre cıkıs alıyorum, dolayısıyla sandığım üzere PC harici ekran kartımı görmüş oluyor bu ekran kartı ile (RX 560) CS:GO oyununda en düşük ayarlarda 100-150 FPS almaktayım.
Gel gelelim HDMI söküp normal işlemci üzerinden monitöre cıkıs aldıgımda ise yanı sanırım işlemci üzerindeki ekran kartı ile oynuyorum 80-100 FPS arası almaktayım, düşünmem üzere bu harici ekran kartım o halde bir şeye yaramıyor, işlemci üzerindeki ekran kartı ile hemen hemen aynı işlevselliği görmekte, peki durum bu iken harici ekran kartımı söksem 250-300 FPS alabilecegim işlemcime uygun hangi ekran kartı alabilirim? Darboğaz yapmamalı. Bu arada tek RAM var 8GB, şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar.
Anlaşıldı kimse fikrini söylemeyecek

Son düzenleme:
Bende de A10 7870K Apu var fakat ben ayrı bir ekran kartı aldım ve bu ikisinden cok iyi performans aldim 3.90 Ghz fazlasıyla yetti işlemci de...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı