AMD A10 7870K, RX 570 için yeterli mi?

Suan 1050ti kullanıyorum darboğaz yapıcaktır ama rahatsız edici bir seviyede olur mu? Zagen am4 bir sisteme geçeceğim ama suan uygun bir ilan bulduğum için ekran kartını almak istedim.

am4 e geçiceksen ddr4 ram falan derken bütçeni zorlayabilirsin malum yeni işlemci birde doların güncel kurunu hesaba katınca yeni sıfır pc toplamak gibi birşey. Tavsiyem sistemine dokunma bende 7890k ve 1050 ti kullanıyorum şahsen memnun muyum sonuna kadar ama soruna yanıt verecek olursam 570'i beslemez çünkü 1050 ti 'de bile ara ara darboğaz yaşıyorum tabi oyundan oyunada fark var. rx 470 ya da 480 ideal bence.

am4 e geçiceksen ddr4 ram falan derken bütçeni zorlayabilirsin malum yeni işlemci birde doların güncel kurunu hesaba katınca yeni sıfır pc toplamak gibi birşey. Tavsiyem sistemine dokunma bende 7890k ve 1050 ti kullanıyorum şahsen memnun muyum sonuna kadar ama soruna yanıt verecek olursam 570'i beslemez çünkü 1050 ti 'de bile ara ara darboğaz yaşıyorum tabi oyundan oyunada fark var. rx 470 ya da 480 ideal bence.
aynen komple sistemi değiştireceğim sadece ekran kartı kalacak.
sadece bu fiyata buldum ve bnce kaçmaz gibi birşey sizce fiyat nasıl ?

Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı

Siyasete girmek istemem ama ederi 500 tl'lik kart 1.000 tl dolar sağolsun ama şuanda alabileceğiniz bu bütçede iyi bir kart sistemi değiştireceğim demişsiniz o zaman biraz daha çıkabilirseniz MSI VGA Radeon RX 570 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12) Fiyatı buna bakın
Ederi kişiden kişiye değişir ama doları baz alırsak bu fiyat gayet iyi değişime gi,tmek istememin neden 1050 ti satıp üstüne para koymadan rx570 sıfır oalrak alabilme imkanı olması
rx570 4gb 1050 ti dan daha iyi bir kat bunuda göz önünde bulunduralım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı