AMD A10 7870k Sistem toplama

Önce diyorsunuz ki toplanmayan bir PC'de ilk işlemci, RAM seçilmeli, sonra i3 almışsınız iyi yapmışsınız. APU'nun içindeki GPU i3'ün içindeki HD530'dan daha iyi yalnız.

Biz burada CPU içinde ki grafik bellekleri karşılaştırmıyoruz. Tabii ki ilk önce işlemci alınacak. Sistemi çalıştıran parça ekran kartı değil işlemci.

250x gibi kartlar alırsa dual graphics yapar.

Dual Graphics ile ne kadar bir performans artışı bekliyorsun? Bazı arkadaşlar bu Dual Graphics olayını çok abartıyor. Neredeyse SLI-CrossFire yapmayın Dual Graphics yapın diyeceksiniz. Tek başına sırf bir GTX 750 Ti bile Dual Graphics'den daha iyi performans gösterir.

Bios update yaptım, ve hala anakart sıcaklıgı aynı, 250psu takılı şuanda, vede dışarıdan hiç bir egzoz veya sogutu fan olmadıgı içinmi 58 derecede çalışıyor ben anlamadım :D neyse eski kasayı satıp ordan gelen parayla psu kasa almayı planlıyorum ısınma sorunu hala devam ederse garantiye yollarım yapıcak birşey yok :D

Bios update yaptım, ve hala anakart sıcaklıgı aynı, 250psu takılı şuanda, vede dışarıdan hiç bir egzoz veya sogutu fan olmadıgı içinmi 58 derecede çalışıyor ben anlamadım :D neyse eski kasayı satıp ordan gelen parayla psu kasa almayı planlıyorum ısınma sorunu hala devam ederse garantiye yollarım yapıcak birşey yok :D vede cpu-z ram frekansı 1064 yazıyor biosdan 2133 yapmama ragmen anlamadım

Dosya Ekleri

• asda.JPG
    asda.JPG
    111,9 KB · Görüntüleme: 158
  • dasdasdsa.JPG
    dasdasdsa.JPG
    103,1 KB · Görüntüleme: 250
  • ssssssssss.JPG
    ssssssssss.JPG
    41,4 KB · Görüntüleme: 161
Dışarıdan hiç bir fan sogutumuyor stok fan var sadece onla alakalı olabilirmi ?

Test ediorum şuanda işlemci ısı degerleri normal ama anakart anlamadım bende :D

Dosya Ekleri

• asdasd.JPG
    asdasd.JPG
    157,8 KB · Görüntüleme: 170
Dışarıdan hiç bir fan sogutumuyor stok fan var sadece onla alakalı olabilirmi ?

Test ediorum şuanda işlemci ısı degerleri normal ama anakart anlamadım bende :D

Ne alakası var diyeceksin ama acaba montaj esnasında ufak tefek kablolama işlemlerinde bir yanlışlık yapılmış olabilir mi? Veya Anakart yuvaya tam oturmamış da olabilir mi? Saçma oldu biraz ama başıma daha önce buna benzer bir sıkıntı gelmişti sorunun kaynağının ufacık bir şey olduğunu gözlemledim. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı