AMD A10 7870K Sistem Toplama

tolgayvz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar şu sistemi dünüyorum ucuz olarak. Fazla bir bütcem yok, genellikle online oyunları oynarım. AMD sistem düsünüyorum, Intel sistemler pahalı geldi.
  • İşlemci: AMD A10 7870K 3.9 GHz 4 MB Önbellek
  • Anakart: MSI A68HM-E33 V2 FM2+ DDR3 2133 MHz (o.c)
  • RAM: Gskill 8 GB (2×4 GB) DDR3 2400 MHz CL 11 1.65 Dual Kit
  • SSD: Kingston 120 GB
  • Harddisk: Toshiba 500 GB 7200 RPM 32 MB Önbellek
Ekran kartı almayı düsünmüyorum. Overclock da yapmayı düsünmüyorum. Bu sistemde hangi oyunlari oynayabilirim? LoL, CS:GO, H1Z1 oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar şu sistemi dünüyorum ucuz olarak. Fazla bir bütcem yok, genellikle online oyunları oynarım. AMD sistem düsünüyorum, Intel sistemler pahalı geldi.
  • İşlemci: AMD A10 7870K 3.9 GHz 4 MB Önbellek
  • Anakart: MSI A68HM-E33 V2 FM2+ DDR3 2133 MHz (o.c)
  • RAM: Gskill 8 GB (2×4 GB) DDR3 2400 MHz CL 11 1.65 Dual Kit
  • SSD: Kingston 120 GB
  • Harddisk: Toshiba 500 GB 7200 RPM 32 MB Önbellek
Ekran kartı almayı düsünmüyorum. Overclock da yapmayı düsünmüyorum. Bu sistemde hangi oyunlari oynayabilirim? LoL, CS:GO, H1Z1 oynayabilir miyim?
Hocam anakartı az bir farkla şunu alın: ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C)
Ramleri 2400mhz' de çalıştırmak için. H1z1' i tam bilmiyorum ama diğer oyunları rahat bir şekilde ultrada oynarsın.

Web üzerinde oyun oynarsın onboard ekran kartı. Ne oynamayı düşünüyorsun anlamıyorum.

Genel konuşmayalım, Final Fantasy 14 gibi online oyunları ultrada açamaz. Ama piyasadaki bütün online oyunları açar, bunu söyleyebilirim.

Genel konuşmayalım derken ? Final fantasy online gibi oyunları ultrada zaten açamaz low'da takıla takıla oynarsın. Akıcı bir oyun olmaz senin piyasadaki bütün oyunlar açar cümlen 20 25 FPS güzelse aynen açar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı