AMD A10 7870K Sisteme Ekran Kartı Takma

omer981

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu videosu da olan;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1500 liralık bilgisayar toplama rehberindeki bilgisayarı topladım ve kurdum. Yaklaşık 6 ay oldu gayet memnunum fakat GTA5 ve diğer oyunlardan daha iyi bir verim almak için ekran kartı almaya karar verdim. Fakat aklım da sorular var. Örneğin ekran kartı aldığım zaman hem apu hem ekran kartı birlikte çalışır mı ? Sanırım dual veya DG deniliyor. Cahilliğimi bağışlayın. Veya yeni bir ekran kartı aldığım zaman 30+ fps veren GTA5 40+ FPS üstüne çıkar mı ? Bana nasıl bir yol gösterebilirsiniz teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu sistemi topladım MSI GTX 750Ti ekran kartı ekledim şuan GTA 5' i Very High-High ayarlarla +40 FPS ile oynuyorum. Ama ben 750Ti yi önermem daha fazla verim istiyorsan ve bütçen yeterse 900 serisine bak bence, 960 a kadar dar boğaz yapmıyor diye biliyorum.

tam olarak bilmiyorum ama intel işlemciler gibi düşünecek olursak intelde ekran kartı varsa kullanmıyorsun bile birde iki ekran kartı çalıştırmak için amdde crossfire yapman lazım işlemciyle bunu yapamayacağın için birleştirme gibi bir durum olmuyor. birde 750 ti alırsan en az çıkar diye tahmin ediyorum 40+ fps ye. Son olarak gtx 960 değilde rx 460 önerebilirim hem yeni teknoloji hem de güç tüketimi ve çekirdek hızı bazında daha iyi gtx 960tan ama tam olarak farklarını bilmiyorum araştırmanı öneriirm

tam olarak bilmiyorum ama intel işlemciler gibi düşünecek olursak intelde ekran kartı varsa kullanmıyorsun bile birde iki ekran kartı çalıştırmak için amdde crossfire yapman lazım işlemciyle bunu yapamayacağın için birleştirme gibi bir durum olmuyor. birde 750 ti alırsan en az çıkar diye tahmin ediyorum 40+ fps ye. Son olarak gtx 960 değilde rx 460 önerebilirim hem yeni teknoloji hem de güç tüketimi ve çekirdek hızı bazında daha iyi gtx 960tan ama tam olarak farklarını bilmiyorum araştırmanı öneriirm
AMD"nin APU işlemcilerindeki olay daha farklıdır. APU içerisindeki r7 dahili grafik olarak geçer ve yanlış hatırlamıyorsam R7 360'a kadar crossfire gibi dual graphics şeklinde kullanılabiliyor 2 ekran kartıda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı