Teşekkür ederim öncelikle monitörüm lg flatron L1752s biraz eski 1080p olduğunu sanmıyorum ve amd olayıda yakın çevremdekiler biraz sıkıntılı gözle bakıyolar ve hep şikayette bulundukları için iki tarafı birazcık genelledim bende ama yeni sayılırım burda .Öncelikle burada kimse çıkıp da AMD neden aldın demez diye düşünüyorum. AMD kendini kanıtlamış bir marka. Soruna gelirsek, eğer monitörün 1080P ve üstü ise RX470 almanı öneririm. Eğer 1080P altı ise RX460 alman yeterli olur (RX460 da 1080P için aslında ama olsun). Yani her şey monitörüne bağlı. İki duruma göre, RX460 da RX470 de söylediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır. GTA 5 de dahil. Eğer 1080P altı bir monitörünüz varsa 650 TL'ye GTX1050Ti ve 500-600 TL'ye 1080P monitör alabilirsiniz. O da iyi bir seçim olur.
Psu modeli zm600-LE kasamın içinde geldi şuanlık pek sıkıntı vermedi zalman r1 model kasa kullanıyorum 5 adet 12v'luk fan kullanıyorum ayrıca . Monitöre gelirsek herşeyi tek tek alıyorum geneldeAMD gayet başarılı bir markadır. Etrafındakiler muhtemelen hep ''Amede ısınıyor yaw'' diyordur. Bu işin bilenlerine danışın siz (Bkz: Technopat ailesi). Nvdia da AMD de sizi yarı yolda bırakmaz, merak etmeyin. Binde bir ihtimalle her markanın problemli ürünleri olabilir, bu Nvdia için de geçerli.
Konumuza dönersek benim önerim 1080P bir monitör ve GTX1050Ti almanız. Hatta RX470'i bile zorlayabilirsiniz. PSU'nuzun modeli nedir?
Teşekkür ederim öncelikle yardımlarınız için . Sizin tavsiyenizi dikkate aldım ve şuan ki hedefim GTX1050Tİ sonraki monitör . Kasamdan memnunum ama tek sıkıntısı orta halli olduğu için biraz metali biraz dandirik olsa gerek biraz ince geldiŞuanlık RAM almanıza gerek yok. 8GB yeterlidir. Daha sonra takviye yaparsınız. MHz'si render için önemlidir ki siz render yapmıyorsunuz. Dediğim gibi GTX1050Ti + monitör iyi olur. Olmazsa RX460 işinizi görür. AMD'nin stok fanı iyidir. OC yapmayacaksanız zaten yeterli gelir.
Konunun dışında sorması ayıp kasanızdan memnun musunuz? Ben de o kasayı almayı düşünüyorum da.
Isı ölçmedim hiç ancak şu şekilde anlatıyımÇok teşekkürler gerçekten. Çok detaylı yazmışsınız. Peki hiç bileşenlerinin sıcaklıklarını ölçme fırsatınız oldu mu? Yani hava sirkülasyonu falan nasıl acaba? Ve yanında gelen fanlar çok ses yapıyor mu? Yani sesi geçiriyor demişsiniz de, daha sessiz fanlar alsak bile mi?