AMD A10 7890K Sistem Toplama

l06Emre Eker

Hectopat
Daha fazla  
AMD A10 7890K sistem toplama çözümü tam olarak bana uyduğu için bu işlemciyi kullanarak bir sistem topladım arkadaşlar yorumlarsanız sevirim.

Bu sistemi ben hem ileriye dönük olarak, hem de şu anımı kurtaracak uygun bir çözüm olarak gördüğüm için seçtim kasa ve güç kaynağı ile özellikle ekranı uzun süre kullanmayı düşündüğüm için onları özellikle seçtim diğer parçaları ise daha sonra geliştirebileceğimi düşünüyorum. Yani bilgisayarın iskeletini hem şimdiyi hem ileriyi iyi kötü kurtaracak şekilde ayarladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar değiştirmem gereken daha iyi kullanabileceğim parçalar varsa belirtirseniz sevinirim.

A 7870K'nın GTA 5'i çok rahat çalıştırdığını Recep ve Ali Abinin oyun videosuda gördük AMD A10 7890K tabiki daha güçlü. Benim merakım ileride çıkacak olan Mafia 3'ü bu sistem çalıştırır mı? Şimdiden teşekkürler.

. AMD A10 7890K (594 TL)
. MSI A68HM-E3V2 (148TL)
. Kingston Hyper X XMP Beast 8 gb (4x2) DDR3 2400 Mhz (253 TL)
. Cooler Master Silencio Pure 650 KASA (288 TL)
. Thermaltake Smartpower 80 Plus Bronze (550w) (222 TL)
. Corsair 120 gb ssd Force LE (173 TL)
. Seagate 3.5'' 1 TB (210 TL)
. Asus 23.6'' VP247H Full HD HDMI Gaming Monitor (688TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir sistem her açıdan daha iyi olacaktır. Alacağınız değerler şu videonun aynısı olacak.
2500 TL Oyun Bilgisayarı - Oyun Testleri - Technopat
2016-07-29 16_07_21-Webdenal.com _ Sepetim - Opera.jpg

Arkadaşın topladığı sistemde ssd yok ve anakartta eklediğimde benim yukarıda topladığım sistemle aynı fiyata neredeyse denk geliyor. Tabi arkadaşın topladığı yeni nesil skylake bir sistem sanırım performansıda benim topladığım sistemden iyi olur ama ben ilerde A107890K'ya bir ekran kartı eklesem daha iyi performans vermez mi hem ekran olarak Asus'un ekranını çok beğendim, ayrıca Sİlencio 650 Pure kötü bir kasa mı kasa konusunda da kafam biraz karışık o yüzden günlerdir araştırıyorum kafama en yatan yukarıda yazdığım oldu ama arkadaşın sistemini de değerlendireceğim.

650 Silencio Pure bu bütçe ile alınmaz. İyi bir kasa ama pahalı. Asus ekran ile Viewsonic arasında kullanım olarak pek fark yok. Daha doğrusu bu bütçeye o monitörü tercih etmek hiç akıllıca değil. Senin topladığın sistem kötü, arkadaşınki daha iyi bir seçenek. SSD zorunlu değil, böyle sıkışık bütçeler için para israfından başka bir şey değil. Oyun performansını etkilemiyor. Senin sisteminin performansı çok düşük.

A10 7890K GTA V'yi ancak tüm ayarlar en düşükte 30-40 FPS arası oynatabiliyor.
AMD A10-7890K GTA 5 Performansı - Technopat

GTX 950 ise High-Very High ayarlar karışık halde 60-70 FPS arası oynatabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2000TL-2500TL arası bir bütçeniz olduğu anlaşılıyor; kasa, güç kaynağı, monitör gibi seçimlerde biraz ekonomik davranarak tavsiye edilen Skylake sistemleri toplamanız çok daha mantıklı olacaktır.

APU sistemler bu bütçe için çok zayıf kalıyor. Verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız. 1000TL-1200TL bütçesi olan orta ayarlarda oyun oynamak isteyenlerin tercihi olmalı APU sistemler. CPU, GPU gibi bileşenlerin çeşitli sitelerden benchmark testlerine bakarak alacağınız performansı az çok anlayabilirsiniz.

1. O bütçede SSD alınması gerektiğini düşünmüyorum.
2. Cooler Master 650 Silencio Pure üst seviye sistemlerde kullanılabilecek potansiyele sahip bir kasa. Cooler Master Elite RC-431 rahatça işini görecektir. Biraz daha hesaplı olarak Thermaltake V2 Plus alabilirsin.
3. Monitör olarak Viewsonic VA2261 öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00