AMD A10 7890K Sistem Toplamak

kula000

Megapat
Merhaba arkadaşlar, en sonunda sene başından beri toplamakta kararlı olduğum 1500 TL'lik sistemi topluyorum. Cumartesi günü tüm parçaların siparişlerini verecektim. Birkaç küçük maddi sorundan dolayı veremedim. Şu an elimde 600 lira kadar para var, yarın 250 lira daha fabrikadan avans alıp şu ürünleri kesin olarak sipariş vereceğim. Bu anakart yerine, şu anakartı kullansam bir sıkıntı çıkar mı acaba ?
Bu anakartı kullanmamda bir sıkıntı var mı acaba? Bir de 7890K'dan iyi bir oyun performansı elde edebilir miyim? Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplama videosundaki parçalar özellikle test edilmiş ve seçilmiştir. Fiyatı düşürmek adına farklı parçalar seçip uyum sorunu yaşayan kişi çok. Sorduğunuz anakartın uyumsuz olması için kağıt üzerinde bir sebep yok ancak özellikle onu almanızı gerektirecek bir sebep de yok. Oyun performansı sorunuzu yeni yapılan incelememiz cevaplayacaktır:

Evet güzel bir oyun deneyimi yaşarsın. Anakartın da uyumlu çok ağır oyunları Full HD kalitede oynayamazsın ama HD kalitede yine ağır oyunları oynayabilirsin. Hayırlı olsun kardeşim. :)

Sistem toplama videosundaki parçalar özellikle test edilmiş ve seçilmiştir. Fiyatı düşürmek adına farklı parçalar seçip uyum sorunu yaşayan kişi çok. Sorduğunuz anakartın uyumsuz olması için kağıt üzerinde bir sebep yok ancak özellikle onu almanızı gerektirecek bir sebep de yok. Oyun performansı sorunuzu yeni yapılan incelememiz cevaplayacaktır:
Teşekkür ederim. O incelemeyi görmüştüm ancak bakma fırsatı henüz bulamadım. Kısa bir zamanda göz atacağim.

İleride bir ekran kartı takacağim, HDMI sorunu o zaman pek sıkıntı olacağini sanmiyorum.

Inteli sevmiyorum nedense şu anki PC Intel tabanlı pek memnun olduğum söylenemez.
hepinize teşekkür ederim. Yazım hatası olduysa kusura bakmayın telefondan biraz zor oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı