AMD a10 7890k ve GTX 970 Performansı

Motor Büyyo

Kilopat
Daha fazla  
AMD a10 7890k ile yeni bir sistem topladım anakartım vs. herşey uygun ekran kartı takıcam diye ancak bir sorum olucak acaba bu apuya GTX970 takmayı düşünüyorum sıkıntı çıkarırmı lütfen yardımcı olun
şimdiden teşekkür ederim ..

@Motor Büyyo Donanım => Masaüstü Bilgisayarlar kategorisine gidin. Konu başlığı seçin ve mesajınızı yazın. Herhangi bir sorun yoksa yetkili arkadaşlar konuyu açacaklardır. O zaman da forumdakiler size bu konuda yardımcı olabilir. İyi sosyaller.

Selamlar bir sorum olacak. Geçen hafta AMD a10 - 7890k ile bir sistem topladım ve ben buna ilerde GTX970 ekran kartını takmayı düşünüyorum. Ram, anakart vs. konusunda sıkıntım yok uygun hepsi ancak bir problem olur mu, ne kadar performans alırım? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz daha bekle amd rx480 diye yeni ekran kartını temmuzun başlarında veya hazıranın soın haftası piyasa sunacak (piyasada alinabilinecek) söylediklerine gtx1070 yakın bir performansı olacak ve en onemlisi fiyatı 200 dolar tlye çevirirsek 560 tl bide vergi var oda 100 tlye yakın gelytor toplam 660 tl bide araya turkiye firmalarının insanları kazıklaması ile toplam fiyat 700-800 arası olur

biraz daha bekle amd rx480 diye yeni ekran kartını temmuzun başlarında veya hazıranın soın haftası piyasa sunacak (piyasada alinabilinecek) söylediklerine gtx1070 yakın bir performansı olacak ve en onemlisi fiyatı 200 dolar tlye çevirirsek 560 tl bide vergi var oda 100 tlye yakın gelytor toplam 660 tl bide araya turkiye firmalarının insanları kazıklaması ile toplam fiyat 700-800 arası olur
Fiyat için tek faktör bunlar değil. Ben 1000 lira gibi bir fiyatla çıkacağını düşünüyorum. Hocam gtx 1070 biraz abartı olmuş. R9 390'dan performansı biraz daha iyi. Kart çıksın marifetlerini o zaman görürüz. Şimdi bunları konuşmak için erken. Kart haftaya çıkıyor.
AMD Radeon RX 480, Haftaya Satışa Çıkıyor - Technopat

RX 480 almalısın. GTX 970 eskidi artik. Hem de fiyatı performansına göre düşük. (yeni nesil kartlara göre) Darboğaza gelirsek olacaktir ama o.c yaparak darboğazı düşürürsün. Zamanla da yeni nesil işlemci alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı