AMD A10 7890k ve R7 250 Dual Graphics

abdullah yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamın aleyküm arkadaşlar. Bir sorum olacak sizlere. Ben bilgisayar toplayacam. AMD a10 7890k. Buna r7 250 DDR5 ekran kartı takıp dual graphics yapıcam. 8 GB RAM 2400 MHz cift kanal, 120GB SSD, 1 TB hardisk ve oyuncu anakartı 2400 MHz FM2 soket. Size sorum bu beni kac sene götürür? Yeni çıkaçak oyunları oynatır mı? 1-2 seneye kadar çıkan oyunları ve r7 250 DDR 5 ile dual graphics olur mu? Araştırdım ama bulamadım. Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 250 modeliyle Dual Graphics yapabilirsin. Her oyunda Dual Graphics desteği yok, bu yüzden yapmanı önermem. APU sistem toplayacaksan AMD'nin yeni işlemcilerini bekle. Bu şekilde APU sistem toplamak mantıklı değil.

R7 250 modeliyle Dual Graphics yapabilirsin. Her oyunda Dual Graphics desteği yok, bu yüzden yapmanı önermem. APU sistem toplayacaksan AMD'nin yeni işlemcilerini bekle. Bu şekilde APU sistem toplamak mantıklı değil.
Zen işlemciler 1 yıl ertelendi diye okudum... Hala bekle diyeceksin?

Hani dedin her oyunda dual graphics desteği yok diye o zaman dual graphics etkinleştirebiliyoruz o zaman olur mu?

Dual graphics desteklemeyen oyunlarda dual graphicsi devreden çıkarayım öyle olmaz mı? Birde bir sorum daha var. Bu sistem kaç sene beni götürür? 1 ya da 2 sene sonra çıkan oyunları oynar mıyım?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı