AMD A10 APU İşlemcisi Nasıldır?

darknesxxx

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni bir bilgisiyar almayı düşündüm. Malum artık yeni nesil oyunlar çıkmaya başladı ve bir bilgisiyar buldum. Bilgisiyarın özellikleri şöyle;

disk kapisetisi : 128 GB SSD +1 TB
HDD Hızı : 7200 RPM
İşlemci tipi : AMD a10
RAM: 8GB RAM DDR3

İşlemciyi adını hiç duymadım. Sizce güzel bir işlemci mi? GTA 5, h1z1, kokt gibi oyunlarda sıkıntı yaşatır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçenizi belirtin, sonrasında bulduğunuz sistemin bütün detaylarını paylaşın. Çünkü A10 serisinde 3 farklı model mevcut ve bunların arasında belirli fiyat ve performans farkı var. Ayrıca sistemde kullanılan RAM'lerin Mhz değerleri çok önemli. Abuk subuk sitelerde yada bilgisayar toplamaktan anlamayan insanların topladığı sistemlerde çok büyük dengesizlikler olabiliyor. APU işlemciyi sana açıklayayım. APU işlemciler ekran kartı olmadan ekran kartı performansı veren bir teknoloji ile çalışıyor, ve bu performansı da RAM'lerin Mhz değerleri belirliyor. Ekran kartı performansına dengi ise r7 240'dir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı